Hyppää pääsisältöön
Johanna Tukiainen

Johanna Tukiainen häädettiin kodistaan, myös häät peruttiin: tällainen tavarakaaos Tuksun asunnossa odotti häätöpäivänä – kuvat!

Kohublondi Johanna Tukiaisen kevät alkoi rankalla tavalla, kun hän sai viime viikolla häädön kodistaan, jossa hän on asunut 18 vuotta.

Johanna itsekään ei oikein ymmärrä, miksi hän sai häädön kämpästään. Paraatipaikalla Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva asunto oli Johannan ex-miehen omistama, mutta se pakkohuutokaupattiin miehen ajauduttua taloudellisiin vaikeuksiin. Kauppahinta asunnolle oli noin 420 000 euroa.

LUE: Voi ei! Johanna Tukiainen joutuu kodittomaksi – menettää asuntonsa! 

Johanna

– Minulle ilmoitettiin yhtäkkiä, että joudun muuttamaan. Se oli lauantai, kun sain kirjeen, jossa todettiin, että asunto on ulosmitattava. Olin täysin shokissa. Muutin tänne 21-vuotiaana ja sen jälkeen olen asunut pääsääntöisesti täällä. Minulle annettiin vain kaksi viikkoa aikaa muuttaa, enkä saa tästä penniäkään rahaa, vaikka se olisi minusta kohtuullista, että saisin edes pienen osan, koska olin exäni kanssa 10 vuotta avoliitossa, Johanna pauhaa.

KATSO: Johanna Tukiaisen kämppä pakkohuutokaupataan – ensimmäinen asuntonäyttö paljasti karmeita asioita!

Johanna

Johannan piti saada muuttaa vasta maaliskuun lopussa, mutta yhtäkkiä hänelle ilmoitettiin, että hän joutuu lähtemään niin nopeasti kuin mahdollista.

Johanna palkkasi asialle muuttofirman ja lyhyestä varoitusajasta johtuen, hänen tavaransa olivat yhä levällään, kun muuttomiehet saapuivat. Muuttomiehet olivatkin silminnähden hämmästyneitä tavaran määrästä, jonka he joutuivat kantamaan viidennestä kerroksesta.

LUE: Johanna Tukiaisen kodin kunto järkytti asuntonäytössä käyneet - nyt vastaa Johanna: Kotini ei ole arvostelun kohde!

Johanna

Uusi asunto maaseudulla

Johannalla on uusi kämppä maaseudulla tiedossa. Sinne hän muuttaa vasta ensi kuussa ja sitä ennen hän asuu ex-miehensä Veijo Lallin luona. Pariskunnan piti mennä naimisiin Vanajanlinnassa ensi kesänä, mutta Johanna kertoo, että häät peruttiin yhteistuumin.

Johanna

– Kaikkein pahinta minulle uskovaisena on se, että Veijo on jumalan pilkkaaja. Hän on varakas mies ja jos en olisi uskovainen, menisin hänen kanssaan naimisiin, vaikka pelkästä rahasta, mutta uskovaisena en sellaiseen ryhdy, Johanna pohtii.

LUE: Johanna Tukiaisen kodin asuntonäyttö paljasti karmeita asioita - tältä huutokaupattavassa kämpässä näytti jo vuosi sitten!

Johannan uusi asunto sijaitsee myös maaseudulla. Johannaa arveluttaa maalle muutto, sillä hän on asunut koko ikänsä kaupungissa.

Johanna

– Maaseudulla on niin paljon hulluja. En tiedä johtuuko se sukurutsaamisesta vai mistä, hän ihmettelee.
Johanna aikoo myös viettää paljon aikaa Tukholmassa vanhempiensa luona.
 


Teksti:
Sami sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!