Johanna

Johanna Tukiainen jakoi itsestään rehellisen kuvaparin: "Olin punaisena ja turvonneena kuolemassa viinamyrkytykseen" - Ennen ja nyt!

16.08.2019 10:14

Kohublondi Johanna Tukiainen, 41, antoi Seiskalle elokuun alussa henkilöhaastattelun, jonne hän saapui hoikistuneena ja sädehtivänä. Kaunotar näytti upeammalta kuin aikoihin. 

 Lue myös: Johanna Tukiaisen synttäriyllätys: ”Haluan hoitajaksi!”

Johanna on julkaissut muodonmuutoksestaan kuvia myös sosiaaliseen mediaan. Tuoreessa Facebook-päivityksessään kohublondi näyttää rehellisesti sen, mitä hän oli vuosi sitten ja mitä hän on nyt. 

Hän kertoo, että oli vielä vuosi sitten todella huonossa kunnossa. 

- Vasemmalla punaisena ja turvonneena olin kuolemaisillani alkoholimyrkytykseen VAIN VUOSI SITTEN, Johanna kirjoittaa kuvaan. 

- Jeesus pelasti minut; katsokaa mikä ero kuvan oikealla puolella jossa mulla on pitkä vaalea tukka otettu marraskuussa 2018 Tallinassa, ja nämä jouluiset kuvat ihanassa pinkissä Fleece huppariasussa ovat illalliselta yhdessä rakkaan Markku isäni kanssa, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Uudet tuulet

Johanna kertoi elokuussa annetun henkilöhaastattelun yhteydessä urahaaveistaan. 

- Haluaisin saada osa-aikaista työtä, ja olen pohtinut hoito-alaa, koska olen opiskellut ammattikorkeakoulussa sosionomi-diakonilinjalla ja työskennellyt hoitokodeissa. Olen puhelias, ja uskon, että olisin hyvä hoitaja, Johanna kertoi. 

Johanna asuu paraikaa Helsingin Etu-Töölössä ja on viime aikoina ollut useita kertoja ihastunut ja deittaillut monia miehiä.

Lue lisää: Johanna Tukiainen on tyrmäävä sinkku: Deittailee monia komistuksia – ”Useat miehet haluavat pettää vaimoaan!”

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Mia Jussinniemi, Facebook

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!