Johanna tukiainen

Johanna Tukiaisen synttäriyllätys: ”Haluan hoitajaksi!”

10.08.2019 11:09

Monissa kohuissa ja liemissä keitetty koko Suomen kohublondi Johanna Tukiainen täytti viime viikolla 41 vuotta ja antoi syntymäpäivänsä yhteydessä Seiskalle laajan henkilöhaastattelun.

Hoikistunut Johanna pohtii haastattelussa elämäänsä, mutta suuntaa haastattelussa huomionsa nykyisyyteen ja tulevaan. Hän kertoo olevansa uudesti syntynyt kristitty.

Lue koko haastattelu Seiska Klubista: Tyrmäävän muodonmuutoksen kokenut Johanna Tukiainen synttärihaastattelussa – paljasti haaveensa miehestä ja ammatista: ”En halua mitään hyypiötä!”

Hän haaveilee myös uudesta ammatista.

– Haluaisin saada osa-aikaista työtä, ja olen pohtinut hoito-alaa, koska olen opiskellut ammattikorkeakoulussa sosionomi-diakonialinjalla ja työskennellyt hoitokodeissa. Olen puhelias, ja uskon, että olisin hyvä hoitaja, Johanna kertoo.

Lue myös: Vau, mikä 41-vuotias! Huimasti hoikistunut Johanna Tukiainen näyttää upeammalta kuin aikoihin – tuoreet kuvat! ”Sain kahdet synttärijuhlat”

Johanna on muuttanut takaisin Helsinkiin. Hän viihtyy hyvin Etu-Töölössä.

– Olen todella kiitollinen, että saan taas asua täällä.

Tällä hetkellä Johanna kirjoittaa kristillistä blogia ja työstää omaelämäkertaa.

Lue myös: Johanna Tukiaisen tuoreet K18-alastonkuvat leviävät netissä: kiistää julkaisseensa niitä itse – syyttää somessa vietellyttä huijaria!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Mia Jussinniemi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!