fbq
Jethro Rostedt uudesta bisneksestään: Idea yöllä pikku hiprakassa! | Seiska
Uutiset
22.03.2019 08:13
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Jethro Rostedt perusti yökerhon.
Jethro Rostedt uudesta bisneksestään: Idea yöllä pikku hiprakassa!
Uutiset
22.03.2019 08:13
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Turkulainen tähtikiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt, 43, on tehnyt uuden aluevaltauksen. Mies nimittäin avasi juuri kotikaupunkiinsa Studio-nimisen yökerhon.

Idea yökerhobisneksestä syntyi jethromaiseen tyyliin.

– Istuskelin elokuisena yönä Turun torilla pikku hiprakassa ja mietin, että mihin sitä lähtisi jatkamaan. Tajusin, ettei täällä oikein ole kunnon mestoja, niin päätin laittaa semmoisen itse pystyyn. Jos kysyt, että mietinkö asiaa senenempää, niin en miettinyt!

Lue myös: Kääk, mikä muodonmuutos! Jethro Rostedtin elopaino on kutistunut lähes 30 kiloa: "Laihtuminen tuli kalliiksi!" - katso kuvapari!

Aivan Aurajoen rannan kupeesta, vanhasta säästöpankin talosta löytyi tarkoitukseen sopiva liki 900 neliön tila. Neliöt on otettu kaikki hyötykäyttöön, sillä esimerkiksi pankkiholvissa on klubin viinavarasto.

– Yökerho on suunniteltu siten, että kun tulee ovesta sisään, niin on heti bileissä. Meillä on myös hemmetin hienot valo- ja äänentoistosysteemit. Väitän, että ovat ihan Suomen parhaimmistoa.

Lue myös: Jethro Rostedtin ökyveneen uppoamisesta raju riita – Jethro raivostui veneyhtiön väitteistä: ”Olen kuin halolla päähän lyöty!”

Jethro luottaa konseptissaan yllätyksellisyyteen.

– Homman ydin on fiiliksessä ja yllätyksissä. Koskaan kukaan ei tiedä etukäteen, ketä meillä on ohjelmassa. Eilen täällä oli esiintymässä Arttu Lindeman ja JVG:n jätkät kävivät drinksuilla, Jethro kertoi Seiskalle sunnuntaina yökerhossaan järjestetyillä syntymäpäiväjuhlilla.

Lue lisää ja katso kuvat Jethron syntymäpäiväjuhlista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!