fbq
Jethro Rostedtin ökyveneen uppoamisesta raju riita – Jethro raivostui veneyhtiön väitteistä: ”Olen kuin halolla päähän lyöty!” | Seiska
Uutiset
31.01.2019 10:28
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Jethro Rostedtin ja veneyhtiön riita jatkuu.
Jethro Rostedtin ökyveneen uppoamisesta raju riita – Jethro raivostui veneyhtiön väitteistä: ”Olen kuin halolla päähän lyöty!”
Uutiset
31.01.2019 10:28
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi viime viikolla kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtin, 42, ja veneyhtiö XO Boats Oy:n välisestä kiistasta.

Jethro vaatii yhtiöltä oikeusteitse 258 536 euroa korvauksia kesällä laituriin uponneesta XO Cruiser -veneestä. Hän ei hyväksy yhtiön tarjoamaa vastaavaa venettä hyvitykseksi, koska hänen mukaansa veneitä on uponnut useita ja jälleenmyyntiarvo laskenut.

Lue lisää: Jethro Rostedt vaatii veneyhtiöltä oikeudessa jättikorvauksia – kieltäytyi uudesta veneestä!

XO Boatsin toimitusjohtaja Erkki Talvelan mukaan veneitä on uponnut vain kaksi.

– Olen kuin halolla päähän lyöty. Tosin olen muutenkin puuhommissa. Toimitusjohtaja syyttää minua paskan puhumisesta. Ei tarvitse olla yksi itämaan tietäjistä tarkistaakseen asian. Kehottaisin heitä katsomaan peiliin, Jethro murisee.

Lue myös: Jethro Rostedtilla ja veneyhtiöllä raju riita: ”Jethro puhuu puuta heinää” – ”Eikö tajua omaa etuaan?”

Seiska tarkisti Liikenne- ja viestintäviraston veneet ja rekisterit -yksikön päälliköltä Ville Räisäseltä totuuden.

– Cruiser-malleja on uponnut kaksi, joista yksi Suomessa ja yksi Hollannissa. Defender-malleja neljä, joista yksi Suomessa. Lisäksi 240 Cabin -malleja on uponnut kaksi, mutta niiden uppoamissyytä selvitetään vielä, Räisänen selvittää.

Lue myös: Jethro Rostedt luki lehdestä syyn ökyveneensä uppoamiselle – ”Nuo pilssipumput ovat juuri silloin pirullisia, kun ne eivät toimi!”

Jethro paljastaa myös, että yhtiö ei tarjonnut hyvitykseksi uutta venettä vaan vastaavan vanhan, mutta korjatun mallin.

– Ei tule kysymyksenkään, että ottaisin korjatun uponneen tilalle. Minulla juoksee veneen osamaksut koko ajan, mutta vene rötköttää edelleen satamassa, Jethro toteaa vihaisena.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!