Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Anna Abreu

Jestas, mikä viettelijätär! Anna Abreu keinuttaa lantiotaan pikkuhepeneissä - katso video!

Artistinimellä Abreu kulkeva laulaja Anna Heiskari, 28, on Warner Music Live -sivuston mukaan tällä hetkellä keikkatauolla. Laulajakaunotar on kuitenkin käynyt hänen Instagram-tilinsä mukaan tiuhaan tahtiin tanssitreeneissä StepUp School -tanssikoululla tanssijoidensa kanssa.

Anna muutti viime vuoden marraskuussa artistinimekseen pelkän Abreun, ja hän aikoikin aloittaa 10-vuotisen artistiuransa puhtaalta pöydältä. Tiedotteessaan Anna kertoi myös rakastavansa härskiä huumoria, ja että harva asia on hänelle tabu. 

Lue lisää: ANNA ABREU MUUTTI TAITEILIJANIMENSÄ, LUPAA OLLA NYT ENTISTÄ HÄRSKIMPI - KATSO PROMOKUVA! "MULLE HARVA ASIA ON TABU!"

"Seksikäs tanssi"

Anna julkaisi eilen maanantaina (26.2.) Instagram-tilillään videon, jolla hän tanssii tanssijoiden keskellä varsin viettelevästi. Yllään laulajakaunottarella on pelkästään rintaliivejä muistuttava toppi. Video on kerännyt lähes 28 000 katselukertaa. 

- Seksikäs tanssi, eräs Annan seuraajista kommentoi. 

 

Jajajajaja. ?? @jasmingeselle @annimink

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

Meteli.Net -sivuston mukaan Anna alkaa kesällä jälleen keikkailla. Laulaja onkin hehkuttanut tulevaa kesää somessa. 

- Mun ilme, kun mietin ens kesän festarikeikkoja. Oon erityisen fiiliksissä Ruissista. 

Lue myös: MYKISTÄVÄN UPEAKROPPAINEN ABREU LÄHETTI LOMATERVEISET PARATIISISTA - TODELLISUUS ON KUVANMUOKKAUSTAKIN PAREMPI! KATSO!

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!