Anna Abreu muutti taiteilijanimensä, lupaa olla nyt entistä härskimpi - katso promokuva! "Mulle harva asia on tabu!"

Uutiset | 16.11.2017 14:12

Laulaja Anna Abreu on muuttanut taiteilijanimekseen pelkän Abreun. Tarkka kirjoitusasu on torstaina tulleen tiedotteen mukaan ABREU.

Annan levy-yhtiö Warner Music tiedotti torstaina samalla, että ABREUn uusi kappale Soo Soo julkaistaan jo torstain ja perjantain välisenä yönä.

Artistinimen vaihdos ja uusi kappale ovat seurausta Annan viime viikkoina puhuttaneesta mediatempusta, kun hän tyhjensi koko Instagram-tilinsä ja myös Facebook-fanisivun profiilikuva meni mustaksi.

LUE: Mitä ihmettä: Anna Abreu jätti 129 000 seuraajaansa tyhjän päälle – poisti kaikki kuvansa Instagram-tililtään!

Moni arveli sometyhjennyksen olevan alkusoittoa Annan uudelle bränsille, ja niinhän siinä kävikin.

LUE MYÖS: Ohhoh! Instagram-tilinsä nollannut Anna Abreu rikkoi hiljaisuuden: palasi someen häkellyttävällä tavalla - katso!

LUE MYÖS: Oho, Anna Abreu vaihtoi artistinimensä - samalla vaihtui myös Instagram-tili!

Levy-yhtiön mukaan Anna aloittaa nyt uransa puhtaalta pöydältä - oltuaan nyt pinnalla jo kymmenisen vuotta. Annan tuottajana toimii jatkossa Tido Nguyen.

Anna Abreu

Näin Anna kommentoi muutostaan tiedotteessa.

”Musta tuntui, että loin aiemmin alitajuisesti turhia sääntöjä ja raameja sille millaista musaa Anna Abreun kuuluu tehdä ja mistä Anna Abreu "saa" laulaa. Nimenvaihdos tuntuu uudelta lähtökohdalta kaikkeen tekemiseen. Olen tarkastellut todella paljon sitä, millainen sisimmässäni olen. Prosessi ei ollut lyhyt eikä helppo, mutta nyt tuntuu, että voin seistä kaiken takana sataprosenttisesti enkä jännitä tai pelkää mitään. Olen tämän vuoden aikana löytänyt itsestäni uusia puolia artistina, ihmisenä ja kirjoittajana ja kehittynyt mielestäni enemmän kuin koskaan. Siitä haluan kiittää Tidoa ja muuta tiimiäni - on kunnia saada tehdä niin inspiroivien ihmisten kanssa musaa."   

Soo Soo on kirjoitettu jo vuosi sitten, mutta biisin sanoma on edelleen todella ajankohtainen. 
 
”Soo Soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen. Rakastan välillä härskimpääkin huumoria ja mulle harva asia on tabu. Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että tekstistä tulee mun persoona vahvasti esille. Biisin taustalla on tärkeä kela siitä, että meillä jokaisella on oikeus päättää kehostaan sekä siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea.”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!