fbq
Uutiset
28.10.2018 18:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jere ja Nanna Karalahti olivat I Love Me -messuilla.
Jere Karalahti näytti pehmeän puolensa messuilla: hyppyytti Alexia-tytärtään söpösti – kuva!
Uutiset
28.10.2018 18:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Karskina miehenä tunnettu ex-kiekkoilija Jere Karalahti näytti pehmeän puolensa Helsingin I Love Me -messuilla viikonloppuna.

 – Jere ja Nanna olivat messuilla heinäkuussa syntyneen Alexia-tyttärensä kanssa. Nannan katsellessa tuotteita Jere oli täysin vauvan lumoissa ja hyppyytti tätä sylissään, Seiskalle hämmästellään positiivisesti.

Jere Karalahti I Love Me -messuilla.

Lue myös: ”Isyysvapaalle” päässyt Jere Karalahti biletti villisti poikaporukassa – kuva! ”Meininki oli kosteaa ja vauhdikasta!”

Verorästit ulosotossa

Viikko sitten Seiska uutisoi, että ulosotto karhuaa Jereltä yli 50 000 euron saatavia. Ex-kiekkoilijalla on maksamattomia elatusmaksuja useiden tuhansien eurojen edestä. Lisäksi hänellä on ulosotossa 25 871 euron ja 26 167 euron suuruiset jäännösverot.

Lue lisää: Jere Karalahden yli 50 000 euron verorästit menivät ulosottoon – elatusavut myös maksamatta!

Jerellä on Nanna-vaimonsa kanssa Alexian lisäksi Jax-poika. Edellisestä avioliitostaan Jerella on kesällä 18 vuotta täyttänyt Ronja-tytär ja Stella-tytär salasuhteesta valkovenäläisen Oksana Chaikon kanssa.

Lue myös: Jere Karalahden kaunis Ronja-tytär täytti 18 vuotta: ”Järkättiin pienet bileet stadissa, ytimessä” – kuvat bilekämpästä!