Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrovalta tyly kommentti saamaansa palautteeseen: "Näen Mervin istumassa laskuhumalassa, tuijottamassa kännykästä kuvaani!"

22.03.2018 15:24

Radio Aallon juontaja Jenni Alexandrova, 37, on kirjoittanut blogiaan jo tovin. Hän on myös ehdolla vuoden tulokkaaksi Inspiration Blog Awards -kisassa. Jenni on ollut jo pidempään julkisuudessa, sillä hän aloitti radiojuontajana Radio Rockilla vuonna 2008, ennen kuin hän siirtyi Radio Suomipopille. Jenni juontaa myös Nelosen lukuisia televisio-ohjelmia.

Lue myös: JENNI ALEXANDROVA PALJASTAA, MILLAINEN KUMPPANI HÄN ON: TYKKÄÄN KOSKETELLA RAKASTANI!

Jenni avautui blogissaan siitä, millaisia kommentteja hän julkisuuden henkilönä saa. Juontaja kirjoitti, että hän on saanut palautetta etenkin Mervi-nimiseltä henkilöltä.

Ihan karsee tyyppi olet, Jenni kirjoitti Mervin kommentin blogiinsa. 


Jenni ei ollut kuitenkaan pahoittanut mieltään kommentista, vaan hän oli tuntenut sääliä kyseistä ihmistä kohtaan.

Toivottavasti kulutettu aika oli sen arvoista. Toivottavasti Mervi sai pahaan oloonsa pienen pilkahduksen iloa. Suon sen hänelle. Ilomielin. 

Jenni paljastaa, että hän ei voi olla miettimättä, mitä Mervi tekee tällä hetkellä. 

Näin sieluni silmin hieman väsähtäneen Mervin. Hän istui laskuhumalassa sänkynsä laidalla ja tuijotti kännykästä kuvaani. Viha siirtyi kädestä kohti aivoja ja saavutti vihdoin sydämen. Mervi päätti käyttää hänelle annettuja elämän minuutteja palautteen antamiseen.

Lue myös: JUONTAJA JENNI ALEXANDROVA USKOO RAJATTOMAAN RAKKAUTEEN - SUHDE KESTÄNYT JO KOLME VUOTTA: PYRIN HUOMIOIMAAN KUMPPANIA ARKISISSA ASIOISSA!

Jenni on saanut palautetta siitä, että hän vaikuttaa ylimieliseltä. Jenni oli kuuntelijan mukaan sanonut radiossa, että juontaja ei osta lapselleen toppahousuja muualta kuin Stockmannilta, joka mielletään usein eksklusiiviseksi ostosparatiisiksi.

Jännä juttu, mutten muista kertoneeni mitään tuon kaltaista. Toppahousutkin ostan mieluiten kierrätettynä, Jenni kirjoittaa.

Viime perjantaina (16.3.) järjestetyn Radiogaalan jälkeen Jenni oli lukenut kommentteja iltapäivälehtien äänestyksistä, joissa etsittiin parasta pukeutujaa. Jennin mukaan äänestyksessä oli ollut mukana ainoastaan naisia. 

Kuvien kommentteihin oli syljetty suomalaisen sielun paha olo. Yksikään lukemistani kommenteista ei ollut positiivinen. Persoonien lisäksi haukuttiin koltut. Kukaan ei ollut (tietenkään) onnistunut missään

Toisekseen hän sanoo, ettei kommentteja kannattaisi lukea, mutta niiden lukeminen on juontajalle toisinaan viihdettä. 

Kuvittelen kommentoijille kasvot, elämän ja sielun. Mietin, kuka heitä loukkasi? Missä vaiheessa tapahtui käänne kohti katkeroitumista? Pettikö puoliso? Tapahtuiko lapsuudessa jotain kauheaa? Vai kasvoiko hyvästä lapsesta pahansuopa aikuinen ilman sen suurempaa syytä? Niinkin voi tapahtua.

 

Kiitos Radio Gaala 2018 ?

Henkilön Jenni Alexandrova (@jenalexandrova) jakama julkaisu

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!