Uutiset

Jari Sillanpää valitti tuomiostaan – katsoo yli 15 000 euron sakon olevan kohtuuton

24.08.2020 08:02

Laulaja Jari Sillanpää palasi seksikuvakohun jälkeen keikkalavoille lauantaina Hämeenkyrössä. Paluukeikkapaikaksi oli valittu Myllykolun kesäteatterin lava, ja ajankohta oli päivää ennen entisen tangokuninkaan 55-vuotissynttäriä.Vaikka päivää oli odotettu, myyntimenestys jäi vaisummaksi.

– Lippuja myytiin ennakkoon noin 170. Portilla myimme vielä parikymmentä lippua. Pakko myöntää, että odotimme huomattavasti enemmän yleisöä, Seiskan haastattelema järjestyksenvalvoja kertoo.

Jari Sillanpää

Valittaa tuomiosta

Jari sai Helsingin käräjäoikeudessa viime maaliskuussa 15 500 euron sakkotuomion sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. 

Tausta: Metamfetamiinia, kännykkäkuvia ja seksihierontaa! Näin rikostuomioon johtaneet tapahtumat etenivät Jari Sillanpään luksusasunnolta Tallinnaan

Jaria syytettiin myös lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta syyte hylättiin, ja tuomio tuli vain kuvan levittämisestä. Tuomio ei ole lainvoimainen, sillä Sillanpää on valittanut sakkojen suuruudesta hovioikeuteen. Summa on Jarin mukaan kohtuuton romahtaneiden tulojen takia. 

Lue myös: Laulajan tulot romahtivat! Jari Sillanpää valittaa 15 000 euron jättisakoistaan!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Olli Suominen, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!