fbqJannika B avautuu perhe-elämästään Toni Wirtasen kanssa – ”Toni on ihan itse kaivanut oman kuoppansa” | Seiska
Toni Wirtasella ja Janni B:llä on Martta-tytär.

Jannika B avautuu perhe-elämästään Toni Wirtasen kanssa – ”Toni on ihan itse kaivanut oman kuoppansa”

Uutiset | 25.11.2018 15:42

Suurelle yleisölle Toni Wirtanen, 43, on yhä se Apulannan asennetta täyteen ladattu nokkamies, joka rääkyy käärmeillä koristeltuun mikrofoniin. Myös 1990-luvun Heinola-angsti on hyvin kuulijoiden muistissa.

Tätä nykyä Tonistakin on tullut leppoisa lahtelainen perheenisä.

Lue myös: Apulanta liitää suosionsa huipulla – Toni Wirtasen puoliso Jannika B paljastaa Seiskalle: ”Olen tehnyt hänelle erittäin selväksi, että…”

– Meidän Martta on kyllä pyöräyttänyt isänsä täysin pikkurillinsä ympärille. Kotonamme on pieni prinsessa, joka komentelee isää kunnolla, Jannika B, 33, paljastaa.

– Mutta Toni on kyllä ihan itse kaivanut oman kuoppansa!

Jannikan ja Tonin Martta-tytär leikkii mieluiten nukeilla. Myös laulaminen on nykyään pikkuneidin mieleen. – Tabletti on lähinnä automatkojen hätävara, Jannika kertoo.
Jannikan ja Tonin Martta-tytär leikkii mieluiten nukeilla. Myös laulaminen on nykyään pikkuneidin mieleen. – Tabletti on lähinnä automatkojen hätävara, Jannika kertoo.

 

Mummonkin silmäterä

Muusikot ovat usein menevää sorttia, eivätkä Jannika ja Toni ole poikkeuksia. Lastenhoitaja löytyy kuitenkin onneksi läheltä.

– Keskellä viikkoa on yleensä kiireistä, kun meillä molemmilla on studiohommia ja tv-töitä. Martan mummo on joutunut melkein päivittäin hakemaan hänet tarhasta. Onneksi Tonin äiti asuu Heinolassa, sieltähän on lyhyt matka Lahteen.

Lue myös: Toni Wirtanen näytteli rajusti flopanneessa Valmentaja-elokuvassa ilman palkkaa: Pakko antaa Tuukka Temoselle takaisin!

Tällä hetkellä mummo tosin saa levätä. Toni on koti-isänä, sillä Apulanta valmistautuu helmikuun Hartwall-areenan tuplakeikoille.

– Kun isäntä on keikkatauolla, lastenvahtihommat ovat suttaantuneet nyt hyvin, Jannika kiittelee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova, All Over Press ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!