Uutiset

Apulanta liitää suosionsa huipulla – Toni Wirtasen puoliso Jannika B paljastaa Seiskalle: ”Olen tehnyt hänelle erittäin selväksi, että…”

21.11.2018 11:26

Musiikkivillitykset ja artistit tulevat ja menevät, mutta yksi on ja pysyy. Jo vuonna 1991 Heinolassa perustettu Apulanta on pysynyt vuosikaudet suomalaisten kestosuosikkina, eikä suosio osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä – pikemminkin päinvastoin.

Vaikka orkesterin on raportoitu myyneen peräti puoli miljoonaa albumia ja vaikka bändin kaikkia hittejä ei jaksa edes luetella, Apulannan voi tällä hetkellä katsoa liihottavan suosionsa huipulla.

Yksi mittari väitteelle on helmikuun tulevat tuplakeikat Hartwall-areenassa, joista toinen on jo loppuunmyyty, ja toiseenkin on enää hajapaikkoja saatavilla.

– Juttelimme juuri Vilkkumaan Maijan kanssa, että Apulanta on kyllä bändinä poikkeuksellinen menestystarina, Jannika B sanoo Seiskalle.

– He ovat tällä hetkellä suurempia kuin koskaan ennen, ja minähän otan siitä tietysti osan ansiosta itselleni!

Toni Wirtanen ja Jannika B ovat olleet yhdessä vuodesta 2011.
Toni Wirtanen ja Jannika B ovat olleet yhdessä vuodesta 2011.

 

Jälkimmäinen kommentti on heitetty hymyssä suin, mutta siinä on pointtinsa. Jannika B kertoo teroittaneen puolisolleen, Apulannan nokkamiehelle Toni Wirtaselle sosiaalisen median tärkeyttä musiikkibisneksessä.

– Olen tehnyt hänelle erittäin selväksi, miten tärkeä some on, ja miten fanit pääsevät sitä kautta tutustumaan artisteihin ja muusikoihin. Musiikkiala ylipäänsä on aivan erilainen kuin mitä se oli vielä 15 vuotta sitten.

– Vanhan liiton rokkaritkin ovat joutuneet opettelemaan, miten he antavat itsestään enemmän faneilleen. Fanit ovat nykyään todella uteliaita ja tiedonjanoisia; he haluavat tavallaan olla osa sitä juttua, Jannika jatkaa.

– Siksi on tärkeää olla oma itsensä ja tuoda sitä puolta myös somessa esiin.

Hiljattain Kaksi jotka pelkää -uutuusbiisinsä julkaissut Jannika B työstää parhaillaan ensi keväänä ilmestyvää albumiaan. – Kuvaan vielä 15. joulukuuta musavideon, mutta sen jälkeen jään ”kesälomalle”, hän naurahtaa.
Hiljattain Kaksi jotka pelkää -uutuusbiisinsä julkaissut Jannika B työstää parhaillaan ensi keväänä ilmestyvää albumiaan. – Kuvaan vielä musavideon joulukuun puolivälissä, mutta sen jälkeen jään ”kesälomalle”, Idols-tuomari naurahtaa.


 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!