Katso kuva!
Janni Hussi

Janni Hussin uusi ökymaasturi kääntää katseita: arvo yli 50 000 euroa – kuva!

24.08.2019 17:04

Kuvankaunis malli Janni Hussi, 27, huomataan missä hän ikinä liikkuukaan. Nyt myös liikenteessä, sillä Janni on saanut sponsoriltaan käyttöönsä tuliterän Volvo XC40 -maasturin. 

Jannin sponsori on ollut varsin avokätinen, sillä kyseinen peltilehmä maksaa yli 50 000 euroa. Hevosvoimia kaunottarella on käytössään 150. Kokonaisuuden kruunaavat auton etuovet, joissa lukee näyttävästi Jannin koko nimi.

Lue lisää: "Ihan kuin olisit topless!" Janni Hussin kuva sai Instagram-seuraajat häkeltymään - näetkö sinä paljasta pintaa vai kangasta?

Tällaisella autolla janni ajelee nykyään.
Tällaisella autolla janni ajelee nykyään.

Janni ja hänen puolisonsa Joel Harkimo muuttivat hiljattain yhteen Helsingissä Leppäsuolla, Kampin kaupunginosan laidalla sijaitsevaan asuntoon.

Janni ja Joel maksoivat 102,5 neliön huoneistosta 905 000 euroa. Neljän huoneen ja keittiön huoneiston neliöhinnaksi tuli yli 8 800 euroa.

Lue lisää: Tältä näyttää Janni Hussin ja Joel Harkimon 905 000 euron lemmenpesän sisällä! Janni julkaisi kuvan ja hehkuttaa avoliittoa - "Koko kalusto kiertoon!"

Jannin nimi näkyy selkeästi auton kyljestä.
Jannin nimi näkyy selkeästi auton kyljestä.

Lue lisää: Kuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!