Katso kuvat!

Janni Hussin suuri ilo: Harri-koiran parantuminen leikkauksesta etenee vauhdilla: "Herra köpötti hienosti jo 5 kilometriä" - söpöt yhteiskuvat julki!

Uutiset | 09.01.2021 16:03

Sosiaalisen median vaikuttaja, malli ja radiojuontaja Janni Hussi, 29, julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa itsestään Harri-koiransa kanssa. 

Lue lisää: Janni Hussi paljasti somessa Harri-koiransa karun kohtalon: Takana surullinen kärsimysten viikonloppu - "Oon itkeny silmät päästäni"

Kuvissa Janni pitelee lemmikkiään sylissä. Seiskallekin lemmikkiään esittelyt kaunotar kertoi lokakuussa, miten Harri loukkasi ja mursi jalkansa, jonka jälkeen se jouduttiin leikkaamaan. Sillä oli tuolloin edessään pitkä kuntoutus. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Janni Hussin mielipide koirarattaista muuttui päälaelleen - hellyttävä kuva naurattaa: "Eikä hävetä yhtään"

Nyt Janni iloitsee Harrin terveydentilan on kohentumista. Hän kertoo Instagram-päivityksessään, että Harri on käynyt röntgenissä, ja että koira voi jo paljon paremmin. 

- Tää ihana pikku duffelitakkimies kävelee jo niin reippaasti! Viime viikolla lekuri nappas röntgenin murtuneesta tassusta ja koipi on parantunut paremmin kuin uskallettiin edes toivoa! Nyt on kärryt heivattu varastoon ja ruvettu rohkeemmin kävelemään. Tänään ihanassa ilmassa herra köpötti hienosti jo 5km! Jahuuu!! Janni iloitsee päivityksessään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!