Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi

Janni Hussi avautuu Me Naisissa rakkaudestaan Joel Harkimoon: "Meidän kemiamme kohtasivat, ja jaamme saman arvomaailman"

Fitness-kaunotar Janni Hussi avautuu tänään (17.1.) ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä suhteestaan Joel Harkimoon.

KATSO MYÖS: JANNI HUSSI ESITTELEE TIMMIÄ BIKINIKROPPAANSA MUOKKAAMATTOMISSA KUVISSA: "JOSSEI OO YHTÄÄN MUSTELMIA NI EI OO ELÄNY TÄYSILLÄ!"

Pariskunta alkoi seurustella alkusyksystä. Me Naisten mukaan rakkaus syttyi, kun Janni oli juuri päättänyt, ettei deittailisi hetkeen ketään. Joel lähetti hänelle Instagramissa viestiä, ja juttu luisti niin hyvin, että kaunotar päätti hypätä Joelin moottoripyörän kyytiin. 

LUE LISÄÄ:JANNI HUSSI VAHVISTI VIHDOIN IL:LLE: SUHDE JOEL HARKIMOON ON TOTTA - NÄIN HE KOMMENTOIVAT ROMANSSIA VIELÄ ÄSKETTÄIN: "OLEN IHASTUNUT!"

Takana oli rankka ero NHL-tähti Lauri Korpikoskesta, joten Jannin ei ollut helppo avata sydäntään uudelle rakkaudelle. Ero tuli hänelle nimittäin täytenä yllätyksenä.

LUE LISÄÄ: NHL-Tähti Lauri Korpikoski ja fitness-kaunotar Janni Hussi: Ero!

Nyt hän on kuitenkin mennyttä naista.

Meidän kemiamme kohtasivat, ja jaamme saman arvomaailman. Arvostamme perhettä ja olemme kunnianhimoisia. Meillä on samanlainen huumorintaju ja tavoitteet elämässä, Janni listaa Me Naisten haastattelussa.

KATSO MYÖS JOEL HARKIMOON YHDISTETTY JANNI HUSSI MYÖNTÄÄ VIHDOIN YOUTUBESSA OLEVANSA IHASTUNUT!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!