fbqJanne Kataja huvitteli Linnanmäellä! Näin kekseliäästi viihdyttäjä suojautui koronalta – kuva! | Seiska
Janne Kataja

Janne Kataja huvitteli Linnanmäellä! Näin kekseliäästi viihdyttäjä suojautui koronalta – kuva!

Uutiset | 26.07.2020 11:11

Näyttelijä Janne Kataja vietti perheensä kanssa heinäkuista sunnuntaita Helsingin huvipuisto Linnanmäellä.

– Janne kävi ainakin Sea Life -akvaariossa. Hän taisi hieman pelätä koronavirusta, sillä suostui koskettelemaan vain hupparin hihalla tutkittavia juttuja.  Jannea kiinnosti myös shoppailu akvaarion lahjapuodissa, Lintsiltä lörpötetään.

Janne Kataja

Lue myös: Härskit kuvat: Janne Katajan käsittämätön muodonmuutos! Edes Aku Hirviniemen pokka ei pitänyt – suolasi ystävänsä armotta median edessä

Huvila Italiassa

Televisiosta tuttu viihdyttäjä on ehtinyt olla monessa mukana. Hän on ehtinyt touhuta neljässä vuosikymmenessä kaikenlaista teatterista, televisiosta ja radiosta elokuviin sekä kunnallispolitiikkaan. Stand up -koomikko ja taikuri on myös lelukauppias.

Lue myös: Hulvattomat kuvat hauskuuttajan uralta! Tänään 40 vuotta täyttävä Janne Kataja: ”Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!”

Sen lisäksi näyttelijäystävänsä Aku Hirviniemen kanssa Janne tekee kiinteistöbisnestä. Kaverusten omistuksessa on muun muassa Italiassa sijaiteva huvila.

Jannen ja Akun huvila

Lue myös: Tässä on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan yli 100 neliön vuoristolukaali Italiassa: asunnolla oma Facebook-sivu – kuvat!

Juksasi toimittajaa

Syksyllä 2009 Janne avasi Seiskalle silloisen omakotitalonsa ovet. Aitoon kotiesittelytyyliin koomikko paljasti lukijoille myös vaatekaappinsa sisällön – paitsi ettei oikeasti paljastanutkaan.

– Olin käynyt hakemassa kaappiini täydennystä Riihimäen kaupunginteatterin vaatevarastosta. Niinpä esittelin muina miehinä esimerkiksi 1940-luvun gangsterin liituraitapukua, ja sitä sitten ihmeteltiin, Janne paljasti Seiskalle jekkunsa tänä keväänä.

Lue lisää: Janne Kataja tunnustaa: Näin juksasin Seiskan toimittajaa – ”Ainakin jutusta tuli hyvä!”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!