Janne Kataja täyttää 40.

Hulvattomat kuvat hauskuuttajan uralta! Tänään 40 vuotta täyttävä Janne Kataja: ”Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!”

Uutiset | 05.04.2020 10:04

Tänään sunnuntaina Janne Pekka Katajalla on eräänlaisen välitilinpäätöksen aika. Kaikkien tunnistama tv-kasvo täyttää pyöreät 40 vuotta.

Suomen suosituin viikkolehti on kulkenut tiiviisti mukana koko Jannen uralla. Seiska on tehnyt riihimäkeläisestä verbaalitykittäjästä lukuisia hyvän mielen juttuja läpi vuosien.

– Erityisen hyvin mieleeni on jäänyt se reissu, kun pyörähdimme Hirvosen Anitan kanssa Las Vegasissa. Hän on hyvin hauska nainen ja muutenkin monella tapaa tärkeä ihminen elämässäni, muun muassa nuorimmaiseni kummitäti.

Lue myös: Janne Kataja tunnustaa: Näin juksasin Seiskan toimittajaa – ”Ainakin jutusta tuli hyvä!”

Anita Hirvonen ja Janne Kataja kauhoivat Saarioisten lanttulaatikkoa Las Vegasin maailmankuululla Stripillä jouluna 2007.  – Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!
Anita Hirvonen ja Janne Kataja kauhoivat Saarioisten lanttulaatikkoa Las Vegasin maailmankuululla Stripillä jouluna 2007.  – Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!

Myöntää mokailleensa

Hometaloon liittyvät käräjät ovat ainoa tapaus, jonka voi edes etäisesti laskea Jannen kohdalla kohuksi. Edes Seiskan maineikas paparazzi Panu Hörkkö ei ole onnistunut bongaamaan Jannea maukkaisiin otsikoihin.

Vuonna 2011 Aku ja Janne treenasivat taikatemppuja Anita Hirvosella.
Vuonna 2011 Aku ja Janne treenasivat taikatemppuja Anita Hirvosella.

 

Mikään kuoropoika Janne ei kuitenkaan ole. Hän myöntää rehdisti käyttäytyneensä nuoruudessaan joskus sikamaisesti mutta myös oppineensa virheistään varttuessaan.

– Olisi tekopyhää väittää, etten olisi joskus sikaillut tai ollut moukkamainen. Kun tekee työtään täysillä, on voinut paineen alla käyttäytyä ylimielisesti tai sanoa typeryyksiä. Se harmittaa, mutta olen sellaisen jälkeen yrittänyt välttää niitä.

– Koen, että minulla on julkisuuden henkilönä vastuu tekemisistäni. Työni on kasvattanut minusta harkitsevamman, koska jos sanon jotain tai käyttäydyn tietyllä tavalla, se voi levitä laajemmalle ja sillä voi olla isot seuraukset.

Lue myös: ”En pidä sitä ammatillisena läpimurtonani!” Pingviinitanssi teki Janne Katajasta koko kansan tähden – tältä hauskuuttaja näytti silloin!

Vuonna 2008 Janne osallistui Seiskan vauvakutsuille. Tuolloin syntyi Jannen ja hänen entisen vaimonsa esikoinen.
Vuonna 2008 Janne osallistui Seiskan vauvakutsuille. Tuolloin syntyi Jannen ja hänen entisen vaimonsa esikoinen.

Tylsempi ihminen?

Yhtäkkiä Janne yllättää toteamalla, ettei ole koskaan erityisemmin välittänyt julkisuudesta.

– En ole ikinä pyrkinyt julkisuuteen, vaan ajautunut sinne töideni puolesta. Työ- ja siviiliminäni ovat täydellisesti erillään, eikä jälkimmäisestä kukaan tiedä juuri mitään. Paitsi sen, että olen ollut naimisissa ja että minulla on kaksi lasta. Siinä kaikki.

– En käy nykyään edes Riihimäellä juuri lainkaan baareissa tai yöelämässä. Elämänoppini on, että yritä olla piirun verran parempi ihminen kuin eilen. Ehkä se on tehnyt minusta tylsemmän ihmisen? Ehkä!

Viihteen monitoimimies ehti toimia myös Radio Suomipopin juontajana. Kuvassa ”Anne Katala” Esko Eerikäisen sylissä radiostudiossa keväällä 2012.
Viihteen monitoimimies ehti toimia myös Radio Suomipopin juontajana. Kuvassa ”Anne Katala” Esko Eerikäisen sylissä radiostudiossa keväällä 2012.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!