fbq
Uutiset
27.05.2017 11:58
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Janna Hurmerinta
Janna Hurmerinta avoimena sinkkuelämästään: Miehet iskevät netissä!
Uutiset
27.05.2017 11:58
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Mitä jos -kappaleen julkaissut laulaja Janna Hurmerinta, 35, ilmoitti taannoin iltapäivälehden kannessa olevansa valmis uuteen suhteeseen.

– Ei tarvitse mennä Tinderiin, kun ilmoittaa asioista lehtien kansissa. Kyseisen haastattelun jälkeen sain miehiltä yhteydenottoja sosiaalisen median kautta. Minusta on kuitenkin aina parempi, että miehet tulevat juttelemaan kasvotusten.

– Sosiaalisessa mediassa on helppo huudella. Toisaalta ymmärrän miehiä, koska en varmaan itsekään uskaltaisi mennä juttelemaan täysin tuntemattomille tyypeille, Janna kertoi Seiskalle Mannerheimin lastensuojeluliiton muotinäytöksessä.

Lue myös: CHEYENNE JÄRVINEN PIIKITTELI MISSEJÄ ROOPE SALMISEN HAASTATTELUSSA - SARA SIEPPI JA JANNA HURMERINTA VETIVÄT PULTIT: HYI V**TU!

Erottuaan aviomiehestään, räppäri Junosta Janna ei ladannut Tinder-deittisovellusta.

– En ole ikinä käyttänyt sitä. Kuulin, että joku on tehnyt nimissäni feikkiprofiilin. Olen saanut tosi monta viestiä Facebookissa, joiden mukaan minuun on törmätty Tinderissä. En ole siellä! En ymmärrä, miksi joku luo toisen nimissä Tinderiin profiilin, koska hän ei kuitenkaan voi mennä feikkiprofiilille vastanneen tyypin kanssa treffeille.

Janna odottaa tulevaa kesää, sillä hän tekee peräti 20 festarikeikkaa.

– Juhannuksena minulla on parin viikon loma!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »