Uutiset

Janita Lukkarisen lohduton tilanne - näin julkkisglamour vaihtui taisteluun parantumatonta syöpää vastaan

10.09.2019 18:02

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen, 26, julkkisura alkoi vuonna 2012 kaunottaren ollessa 19-vuotias.

Tuolloin Janita osallistui Big Brother -kilpailuun, mutta leikki jäi pian kesken. Janita poistui BB-talosta vapaaehtoisesti ensimmäisenä. Syynä oli bilesekoilu ja toisen asukkaan kanssa suuteleminen.

Tapahtuma-aikaan Janita oli kihloissa silloisen miehensä kanssa, mutta kihlaus purkautui BB-talon tapahtumien seurauksena.

Kauneusleikkaukset

Janita ei salaillut haaveitaan silikonirinnoista, jotka hän myöhemmin myös hankki.

- Ja olen turha julkkis, haha! Haaveilen hyvästä urasta, ihanasta perheestä, bilettämisestä ulkomailla ja julkisuudesta. Ai niin, ja silikoneista! Oon kai vähän turhamainen, Janita kertoi itsestään tuolloin.

Sittemmin Janita on vieraillut kauneusyrittäjä Suvi Pitkäsen vastaanotolla, jolloin hänelle on tehty huulioperaatio. 

Big Brotherin jälkeen Janita on nähty tosi-tv -ohjelmissa, kuten Martina ja hengenpelastajat, sekä Temptation Island Suomi.

TIS-Janita

Janita Temptation Island Suomi-ohjelmassa. 

Epäonninen rakkaus

Janitaa on kolhittu rakkaudessa moneen kertaan. Syksyllä 2012 hän kertoi "rakastuvansa renttuihin" ja niin myös oli tapahtunut.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen teki yllättävän paljastuksen rakkauselämästään: ”Olen pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä!”

Haastattelusyksynä Janitan ex-poikaystävä tuomittiin vuosina 2010–2011 pahoinpitelyistä. Tekoja oli yhteensä viisi ja uhrina oli Janita. Yksi pahoinpitely oli niin vakava, että Janina joutui sairaalahoitoon.

Oikeudessa ex-mies tuomittiin pahoinpitelyistä ehdolliseen vankeuteen ja 5 570 euron sakot.

Syöpätaistelu

Kesällä 2018 Janitan elämä muuttui täysin, kun hän sai ensimmäistä kertaa syöpädiagnoosin. Syöpä tuli sokkina, sillä ensimmäiset oireet muistuttivat tavallista keuhkoputkentulehdusta.

Oireiden pitkityttyä Janita kuitenkin vakuuttui, että kyseessä on jokin vakavampi, vaikka lääkärit olivat eri mieltä.

- Jouduin ravaamaan jatkuvasti tutkimuksissa, ennen kuin lääkärit vakuuttuivat, että kyse oli jostain vakavammasta, Janita kertoi Seiskalle.

Rankan sytostaattihoitojakson vuoksi Janita menetti hiuksensa. Kaunotar ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan päätti taistella syöpää vastaan entistä vahvemmin.

Hoitojakson jälkeen Janita kuitenkin parantui, ja hänet todettiin terveeksi marraskuussa 2018.

Järkyttävä käänne

Juuri kun elämä oli jälleen raiteilla, tuli uusia negatiivisia uutisia. Syöpä uusiutui toukokuussa 2019. Tauti on aggressiivista laatua, koska se uusiutui niin pian parantumisen jälkeen. Janitalle suunniteltiin kantasolusiirtoa rankemman hoitojakson päätteeksi, jolloin hänen olisi pitänyt parantua pysyvästi.

Hoidot eivät kuitenkaan tepsineet ja syöpä jatkoi leviämistään. Sydämen päällä olevaa kasvainta ei voida leikata, sädettää tai hoitaa sytostaateilla, joten keinot ovat vähissä.

Maanantaina 9.9.2019 Janita sai kuulla murskaavat uutiset. Syöpä ei ole parannettavissa, ja seuraavaksi lääkärit keskittyvät lähinnä hoitamaan hänen kiputilojaan. 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!