Hyppää pääsisältöön
Jaajo Linnonmaa kadotti lompakkonsa.

Jaajo Linnonmaan bileilta Radiogaalassa sai ikävän päätöksen – taksikeskus pyysi juontajaa kuljettanutta kuskia ottamaan yhteyttä poliisiin!

Jo kahdeksannen kerran vuoden radiojuontajaksi valitulle Jaajo Linnonmaalle, 39, sattui erikoinen lompakkoselkkaus, kun hän poistui Radiogaalasta Helsingin Messukeskuksesta.

Helsingin yössä ajaneille takseille ilmestyi poliisin lähettämä yhteydenottopyyntö, jossa kyseltiin Jaajon kuskina olleen autoilijan perään.

Lue myös: Tällainen oli Aamulypsyn 2000. lähetys Turussa – hulvattomat kuvat! Jaajo Linnonmaa: ”Emme koskaan suunnittele ohjelmaa!”

– Tein poliisille ilmoituksen kadonneesta lompakosta perjantaiyönä. Selvisi, että lompakkoni oli pudonnut taksin penkille maksun jälkeen, ja seuraava asiakas oli noukkinut sen mukaansa, Jaajo kertoo.

– Löytäjä meni kotiinsa ja etsi minut käsiinsä Facebookissa. Olin tosin siinä vaiheessa jo ehtinyt kuolettaa kaikki korttini. Sain omaisuuteni takaisin heti aamulla ja peruutin poliisillekin tekemäni ilmoituksen kadonneesta lompakosta.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa puhui halventavasti radion naisjuontajasta - nyt puhuu Nelosen radiopomo: "Jaajo arvioi kuuntelijana, se oli humoristinen heitto!"

Jaajo tuli Radiogaalaan suoraan Suomipop-risteilyltä muiden Aamulypsy-juontajien kanssa.


Teksti:
Petri Voutilainen ja Anne Pennanen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!