Katso kuvat!

Ainakin nämä julkkikset ovat saaneet kutsun Linnan juhliin! Saapuuko Leo-Pekka Tähti itsenäisyyspäivän vastaanotolle avecin kanssa vai ilman?

Uutiset | 14.11.2018 14:50

Suomalaisille 6. joulukuuta on monellakin tapaa merkittävä päivä. Itse päätarkoituksen, eli itsenäistymisen lisäksi, merkittävä osa päivää ovat Linnan juhlat, jonne niin arvovaltaiset kuin tärkeitä tekojakin tehneet suomalaiset pääsevät. 

Osalle näistä suomalaisista kutsu on jo lähetetty. Näihin onnekkaisiin lukeutuu muun muassa paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti

Leo-Pekka julkaisi Instagram-tilillään kuvan kutsusta eilen tiistaina (13.11.).

- Jälleen kerran suuri kunnia, hän kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Hyvissä väleissä exän kanssa

Leo juhli Suomen itsenäisyyttä linnassa myös viime vuonna silloisen vaimonsa Sandran kanssa. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, saapuuko Leo-Pekka tällä kertaa juhliin avecin kanssa, vai ilman. Hän nimittäin jätti avioerohakemuksen yksin tämän vuoden toukokuussa.

Seiskan tietojen mukaan ex-pariskunta on kuitenkin edelleen hyvissä väleissä. 

Lue lisää: ERONNEET LEO-PEKKA TÄHTI JA SANDRA-VAIMO YHÄ LÄHEISISSÄ VÄLEISSÄ? VIIHTYIVÄT FESTAREILLA YHDESSÄ – KUVA!

Kolmas kerta linnassa

Marraskuun alussa painin maailmanmestaruuden voittanut Petra Olli (pääkuvassa) on saanut jälleen kutsun Linnan juhliin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Petra on nähty linnan juhlissa aiemminkin, vuosina 2015 ja 2017. 

Lue myös: PAININ MAAILMANMESTARI SAI SANKARIN VASTAANOTON: PETRA OLLI LIIKUTTUI LENTOKENTÄLLÄ – KUVA!

Nähtäväksi jää, tuleeko Petra presidentin vastaanotolle yksin, vai seuralaisen kanssa. Seiska uutisoi vuonna 2017 painijalahjakkuuden suhteesta 47-vuotiaaseen perheenisään.

Vaikka suhde olisikin jatkunut jo vuodenpäivät, on hyvin epätodennäköistä, että Petra nähtäisiin varattu mies käsikynkässä arvovaltaisissa juhlissa. 

Paljon urheilijoita

Kiekonheiton MM-hopeaa voittanut Helena Leevenlahti, 19, on myös saanut kutsun Linnan juhliin. Urheilijalupaus julkaisi eilen Instagram-tilillään kuvan kutsusta. 

Today I got an invitation to celebrate the Finnish independence day, Helena kirjoitti. 

Olympiakultaa vammaislumilautailussa voittanut Matti Suur-Hamari sai myös jälleen kutsun linnaan. Hänet nähtiin juhlissa vuonna 2015 Heidi-vaimonsa kanssa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matti Suur-Hamari (@mattisuurhamari) on

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!