fbq
Uutiset
07.12.2020 13:42
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Maria Veitola
Iltapuku kuukautissuojista! Maria Veitola julkaisi kuvia uransa alusta 2000-luvulta - tunnistaisitko tv-tähteä? Katso kuvat!
Uutiset
07.12.2020 13:42
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Useista tv-ohjelmista tuttu juontaja Maria Veitola, 47, julkaisi eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi kaksi vanhaa kuvaa itsestään Instagram-tilillään. 

Kuvat ovat otettu 2000-luvun alussa, ja kuvatekstistä käy ilmi, että Marian päällä oleva mekko onkin tehty kuukautissuojista!

Julkaisun tekstissä Maria muistelee uransa alkua, ja miten vaativaa media-alalla työskentely on välillä ollut. Hän kertoo myös olevansa kiitollinen Suomesta.

- Joskus reilut 10 vuotta sitten mulla oli Ylen TV2:lla mun eka omaa nimeä kantava talk show: Maria, Maria. Sitä oli niin ihanaa ja hervotonta tehdä. Meillä oli ihan mahtava tiimi, pidettiin hauskaa ja naurettiin niin paljon. Paiskittiin töitä kuin hullut: tultiin ekana aamulla toimistolle ja lähdettiin vikana. Hauskuuden ja luovuuden rinnalla oli myös ihan hirveät paineet ja sitä myöten hirveät kroonistuneet migreenit, virtsikset, silmätulehdukset ja loputtomat flunssakierteet. Oli tosi vaikeaa eli mahdotonta sanoa, että apua meillä on liikaa töitä ja paineita, koska oli just se kuuluisa näytön paikka. Ja mehän näytettiin! (Enkä siis tarkoita romantisoida tota aikaa tai kehuskella sillä, että tehtiin minipalkoilla ja paskoilla soppareilla töitä jaksamisen rajoilla. Se on ihan perseestä ja väärin ja valitettavasti aika yleinen tapa toimia media-alalla nuorten ja nälkäisten ihmisten kohdalla.) Maria kirjoittaa.

Lue myös: Suosikkijuontaja hilpeänä! Maria Veitola hehkuttaa Helsinkiä – pyytää vierailua presidentin taloon: ”…vielä joskus Saulille ja Jennille yökylään.”

ENIVEISSII ASIAAN: Erään itsenäisyyspäivän alla me suunniteltiin ja ommeltiin iltapuku kuukautissuojista ja mentiin esittelemään sitä eduskuntataloon kansanedustajille, kysyttiin mielipiteitä ja yritettiin löytää jotain tyyppiä, joka olisi valmis pukeutumaan tähän asuun linnan juhliin. Ei taidettu löytää. Mutta saatiin hyviä reaktioita! Ja niitähän me haettiin. Muistan, että ainakin Anni Sinnemäki innostui tästä asusta. Miten kätevä iltapuku siinäkin mielessä, jos joku kaataa boolit päälle. Imuteho loistava! Maria vitsailee. 

Lue myös: Leikkauksesta toipuva Maria Veitola paljastaa, kuinka jättikasvain löytyi - sai ulkomailta elimistöönsä katalan tuliaisen!

- Tämän muiston myötä toivotan hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Suomi on maailman paras maa. Olen niin onnellinen, että olen syntynyt tänne ja saan asua ja elää Suomessa. Niin kiitollinen ja ylpeä kaikista meidän esivanhemmista, jotka ovat taistelleet sodissa Suomen itsenäisyyden puolesta ja rakentaneet tätä maata yhdeksi maailman tasa-arvoisimmista maista. Toivon, että työ jatkuu ja Suomi on jatkossa nykyistä avoimempi, turvallisempi ja suvaitsevaisempi paikka yhä useammalle ihmiselle. Maa, jossa jokainen pääsee toteuttamaan itseään ja omia unelmiaan. Tekemään hyviä, inspiroivia ja itsenäisiä juttuja.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »