Ilman salaista avopuolisoaan Rovaniemelle muuttanut Antti Tuisku avautuu yllätyspäätöksestään!

Uutiset | 18.01.2021 06:39

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva laulaja Antti Tuisku, 36, muutti vuonna 2016 vielä rakenteilla olleeseen hirsitaloon yhdessä salatun rakkaansa kanssa.

Alle tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitsevalla työmaalla nähtiin rakastunut ja touhukas pari: Antti ja salarakas iskivät omin käsin hirsiperustuksia paikalleen.

antti tuisku

Pari vuotta sitten pariskunta sai viimeisteltyä yhteisen kodin, kun jyrkän rinnetontin maisemointi vihdoinkin valmistui. Auvoisaa yhteiseloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Antti jäi kesäkuussa 2018 tauolle ja muutti Espanjaan.

Espanjasta paluun jälkeen kaksikko asui vielä tovin yhdessä, mutta nyt Antin parisuhde on jälleen joutunut erohuhujen kohteeksi. Syykin on selvä: Antti kertoi joulukuussa muuttaneensa Viljo-koiransa kanssa synnyinseudulleen Rovaniemelle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Teki haikean päivityksen

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Antin rakas ei muuttanut popparin mukana vaan asuu nyt yksin parin hulppeassa hirsilinnassa. Rakas jatkaa myös yhä työssään musiikkialalla.

Antti on ollut vaitonainen parisuhteensa tilaan liittyvistä seikoista, mutta teki muutostaan haikean päivityksen Instagramiin.

– Ajan myötä kaipuu kotiseudun maisemiin on kasvanut kasvamistaan. Sen hiljaista, vaimeaa ääntä ei ole saanut sammumaan edes se, että mulla on ollut aina mahdollisuus reissata kotona pohjoisessa aika ajoin, Antti kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Samassa päivityksessä Antti myös nimesi muuttonsa syyksi etelän heikon lumitilanteen.

– Toisaalta kaipuuta on taas kasvattanut jatkuva jännitys siitä, saadaanko etelään lunta. Ajatelkaa! Minä miettimässä, tuleeko tänäkään talvena suksille käyttöä Etelä-Suomessa!

Intohimona hiihto

Kovana urheilijana tunnettu Antti on hiihtomiehiä, joten etelän lumettomat talvet ovat varmasti ahdistaneet laulajaa.

Instagramin mukaan artisti vetelee suksilla päivittäin kymmenien kilometrien pituisia hikilenkkejä. Treenikavereihin kuuluu muun muassa mestarimaastohiihtäjä Krista Pärmäkoski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Antin vuokra-asunnon sijainti on kuitenkin mitä mainioin, sillä Antin vanhemmat asuvat Ilta-Sanomien mukaan vain 300 metrin päässä laulajasta.

Täyttyykö stadion?

Pohjoisessa Anttia pitää kiireisenä myös kirjaprojekti, sillä muusikko kokoaa parhaillaan elämäkertaansa.

Lue myös: Oho! Antti Tuisku yllättää kirjailijana: kirjoitti koronakaranteenissa esikoisteoksensa - "Auttanut henkisesti jaksamaan"

Antti on kaavaillut tekevänsä näyttävän paluun tähtitaivaalle, sillä hänen pitäisi esiintyä kesäkuussa Helsingin olympiastadionilla. Tulevaisuus näyttää, toteutuuko keikka, sillä sitä on jo kertaalleen siirretty koronapandemian vuoksi.

Esimakua uusiutuneesta Tuiskun tuulistä saatiin vuoden alussa, kun häneltä tuli ulos uusi Treenaa-biisi musavideon kera. Vastaanotto on ollut kahtiajakoinen, mutta lehden mennessä painoon kappale oli Suomen virallisen singlelistan ykkösenä.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!