fbq
Uutiset
09.01.2021 14:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Kurre Westerlund
Illallinen nurkkapöydässä! Leskeksi jäänyt Kurre Westerlund ja laulajakaunotar Jenna Välikangas viettivät joulun yhdessä!
Uutiset
09.01.2021 14:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Kurre Westerlund vietti joulua yhdessä Aikakoneesta tutun Jenna Välikankaan kanssa Tahkolla. Seiskan lukija bongasi heidät illalliselta ravintola Rehdistä tapaninpäivänä.

– He olivat valinneet rauhallisen nurkkapöydän, jonka ohi ei kukaan kulje, ravintolasta raportoidaan.

Kurre kertoo blogissaan viettäneensä joulua mökkimaisemissa.

Tahko on ollut tärkeä henkireikä tänä vuonna myös koronan takia. Niitä ainoita paikkoja, joissa on voinut viettää aikaa. Sinne tuntuu mukavalta suunnata myös joulunviettoon, leskilaulaja kirjoitti.

Lue myös: Yhteiskuva julki! Romanssihuhujen pyörteissä olevat Kurre Westerlund ja Aikakoneen Jenna Välikangas säikähtivät kuvaajaa!

Kurre ja Jenna Välikangas

Yhteisiä lenkkejä

Seiskalle aiemmin tulleiden vinkkien mukaan parin ystävyys muuttui vakavammaksi syksyn myötä.

– Kurre esitteli Jennan lapsilleen heinäkuun lopussa. Jenna oli muun muassa Kurren avecina tämän tyttären lakkiaisissa elokuun lopussa, lähipiiristä kerrottiin.

Jenna on nähty usein myös Kurren suuren omakotitalon liepeillä Sipoossa. Kurren tytär muutti kesällä isänsä luota pois. Laulaja asuu talossa kahdestaan teini-ikäisen poikansa kanssa.

– Kurre käy usein kävelylenkeillä. Välillä hän on ollut yksin, välillä tummatukkaisen naisen kanssa, naapurustosta paljastettiin.

Lue myös: Yhteisiä lenkkejä! Kurre Westerlund tapailee tiiviisti Aikakone-yhtyeestä tuttua Jenna Välikangasta – leskimies esitteli laulajakaunottaren lapsilleen!

Yhteisiä musajuttuja

Kurre ja Jenna eivät ole myöntäneet suhdetta vaan ovat sanoneet tekevänsä musiikkijuttuja yhdessä. Kurre kuitenkin myönsi Seiskalle, että uusi rakkaus olisi tervetullut.

– Tottakai haluaisin rakastua uudelleen, Kurre sanoi Seiskalle marraskuussa.

Lue myös: Laulajakaunottareen yhdistetyltä Kurre Westerlundilta romanssihuhuihin vastaus kuin apteekin hyllyltä: Haluaisin rakastua uudelleen!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »