Yhteisiä lenkkejä! Kurre Westerlund tapailee tiiviisti Aikakone-yhtyeestä tuttua Jenna Välikangasta – leskimies esitteli laulajakaunottaren lapsilleen!

Uutiset | 22.11.2020 10:01

Seiskan tietojen mukaan laulaja Kurre Westerlundin, 56, ja Aikakone-yhtyeessä laulavan Jenna Välikankaan ystävyys olisi muuttunut tiivimmäksi tapailuksi syksyn myötä.

– Kurre esitteli Jennan lapsilleen heinäkuun lopussa. Jenna oli muun muassa Kurren avecina tämän tyttären lakkiaisissa elokuun lopussa, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

Lue myös: Romanssihuhuja! Leskeksi jäänyt Kurre Westerlund ja nuori laulajakaunotar viihtyvät yhdessä!

Nykyisin tummatukkainen Jenna Veen julkaisi kesällä sinkun, jonka nimi on Kaunis. Hän oli Aikakoneen taustalaulaja neljän vuoden ajan.
Nykyisin tummatukkainen Jenna Veen julkaisi kesällä sinkun, jonka nimi on Kaunis. Hän oli Aikakoneen taustalaulaja neljän vuoden ajan.

Yhteisiä lenkkejä

Kurren suuri omakotitalo sijaitsee Sipoossa, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Talon pihatietä komistaa molemmin puolin korkeat vapaudenpatsaat.

– Kurre käy usein kävelylenkeillä. Välillä hän on ollut yksin, välillä tummatukkaisen naisen kanssa, naapurustossa asuva henkilö kertoi Seiskan reportterille.

Kurren tytär muutti viime kesänä pois isänsä luota, mutta hänen teini-ikäinen poikansa asuu vielä isänsä kanssa saman katon alla.

Kurre ja Aikakoneesta tuttu Jenna on nähty kävelylenkeillä Kurren kodin lähistöllä.
Kurre ja Aikakoneesta tuttu Jenna on nähty kävelylenkeillä Kurren kodin lähistöllä.

 

Niin Jenna kuin Kurre ovat ahkeria somekäyttäjiä. Molemmilla on avoimet Instagram-tilit, ja viimeisemmäksi lisättyjä kuvia katsellessa huomaa, että molemmat tykkäilevät tiuhaan toistensa kuvista.

Lue myös: Aikakoneen Jenna Välikangas yhdistettiin Kurre Westerlundiin – näin laulajakaunotar kommentoi romanssihuhuja

Valmis jatkamaan elämää

Kurren vaimo Kirsi Westerlund, 50, menehtyi syöpään tämän vuoden keväällä.

Miss Suomeksi 1992 valittu Kirsi saatettiin haudanlepoon viikko ennen juhannusta. Laulaja on puhunut avoimesti menetyksestään, surustaan ja ikävästään mutta myös siitä, että elämän on jatkuttava.

– Tekisin hallaa itselleni ja lapsilleni, jos en antaisi itselleni mahdollisuutta jatkaa elämääni, Kurre tuumi Seiskalle.

Teksti:Olli Suominen ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!