Uutiset

Ilkka Vainio ei halunnut, että Kari Tapion ristikorua kaupataan Palsanmäen huutokaupassa – Joona Jalkanen: ”Ile olisit itse halunnut Palsanmäen paikalle”

11.12.2018 19:29

Viime sunnuntaina (9.12.) Joona Jalkanen kirjoitti J. Jalkanen Oy:n Facebook-seinälle viestin, jossa hän kritisoi kansantaiteilija Ilkka ”Ile” Vainion tapaa kantaa edesmenneen isänsä Kari Tapion suunnittelemaa ristikorua. 

Päivityksen voit katsoa täältä.                                                                                                                                                                   

Ile kommentoi puolestaan Seiskalle eilen maanantaina (10.12.) oman näkökulmansa asiaan.

Huutokauppakeisarin paikalle

Ile oli kommentoinut myös Iltalehdelle, että risti pysyy niin kauan hänen kaulassaan, kun hänen henkensä pihisee, ja koru menee sitten vasta eteenpäin, kun hän kuolee.

Hän sanoi loppuun, että kyseistä korua ei ”missään Aki Palsanmäen huutokaupassa” myydä, jolla hän viittasi vuonna 2016 käytyyn Kari Tapio -huutokauppaan, jossa laulajalegendan pojat huutokauppasivat isänsä jäämistöä Palsanmäen avustuksella. 

Seiskan tavoittama Joona totesi jo eilen, että ei jaksaisi hämmentää enää ”soppaa” millään tavalla, mutta nyt hän haluaa kuitenkin summata yhden seikan. 

Managerina työskentelevä Joona kertoo, että Ile olisi itse halunnut olla itse Aki Palsanmäen tilalla huutokauppaamassa edesmenneen Karin  jäämistöä vuonna 2016. 

- Toivon edelleenkin Ilelle jatkossakin hyviä keikkoja, tätä jupakkaa ei ole syytä sen enempää paisutella ja kukin, ketä asia kiinnostaa minun näkökulmastani, voi lukea siitä Facebook-seinältäni, Joona toteaa Seiskalle.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!