Ile Vainio kertoo syövästään.

Ile Vainio avoimena syövästään: Ainakin menen selvänä hautaan!

12.03.2020 08:04

Ilkka ”Ile” Vainolla, 59, todettiin viime viikon tiistaina paksusuolen syöpä. Mestarisanoittaja ja viihdeneuvos joutui tarkkoihin tutkimuksiin ja tähystykseen Jorvin sairaalaan Espooseen, kun hänen veriarvonsa romahtivat toissa viikolla.

Lue myös: Ile Vainion pelko toteutui: ”Minulla todettiin paksusuolen syöpä” – juhlavuoteen surullinen käänne

Ile oli osannut pelätä syöpää.

– Suvussa on ollut sitä. Isoisäni kuoli nuorena miehenä paksusuolen syöpään, ja setänikin sairasti sen, Ile on kertonut.

Nyt Ilen syöpäpelko toteutui. Iloinen ja aina aurinkoinen sanaseppo ei kuitenkaan anna periksi vaan kertoo suhtautuvansa tulevaisuuteen valoisasti ja luottavaisesti.

– Syöpähoitoni alkavat heti. Tämä käännetään voitoksi ja luodaan Ilen ilosanomaa myös syöpää sairastaville ja omaisille, pelastuneille. Heitä on aivan helvetisti.

Lue myös: Ile Vainio muistelee laulajalegendaa: Irwin Goodman juotti konjakkia, kun olin 8-vuotias!

Musiikkimies on ollut täysraittiina pian kolme vuotta.

– Aion olla huhtikuussa jo levytyshommissa. Siirsin uuden albumini studiosessiota kuukaudella eteenpäin syöpäni vuoksi. Tulossa on muun muassa kesähitti nimeltä Selvänä hautaan, ja sehän sopiikin tähän tilanteeseen kuin naulan kantaan. Ainakin siis menen selvänä hautaan, jos sikseen tulee!

Lue lisää Ilen syöpätaistelusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!