Uutiset

Ihmis-Keniksi itseään muuttavalle Joni Virtaselle sataa vihaa sosiaalisessa mediassa: ”Tällä ei ole mitään tekemistä julkisuuden kanssa!”

10.10.2018 08:01

Tosi-tv-kasvo ja bloggaaja Joni Virtanen, 28, on jo nyt osa harvinaista vähemmistöä. Hän on avoimesti homoseksuaali ja taustaltaan romani. Sen seurauksena hänelle on satanut vihapostia jo aiemmin.

Nyt hän vielä lisäksi muokkaa itsestään kauneuskirurgisesti ihmis-Keniä, eli hänen ulkonäkönsä muokataan Barbie-sarjan Ken-nuken näköiseksi. Sen sijaan, että Joni saisi kehuja siitä, että uskaltaa elämää omannäköistään elämää, joka poikkeaa radikaalisti valtavirrasta, hän kohtaa netin keskustelupalstoilla tuntemattomilta rajua vihapalautetta. Nimettömänä räksyttäville vihaajille hänellä on yksi viesti.

– Teen tämän itseni takia, eikä tämä ole keneltäkään pois. Jokainen voisi keskittyä elämään omaa elämäänsä niin kuin minäkin teen, hän toteaa.

Ken-projektia haukuttu julkisuustempuksi

Jonia on usein haukuttu julkisuudenhakuisuudesta ja jopa koko ihmis-Ken-projektia on väitetty julkisuustempuksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– En kiellä, etteikö minusta olisi hienoa saada huomiota ja ääntäni kuulumaan. Mielestäni siinäkään ei ole mitään väärää. Tällä ei tosin ole mitään tekemistä julkisuuden kanssa. Voisin tehdä miljoona muuta asiaa julkisuuden eteen, mutta en muuttaa ulkonäköäni näin radikaalisti. Se olisi ihan hullua, Joni toteaa.

Kasvotusten ihmiset tosin antavat lähes pelkästään positiivista palautetta. Olisi Jonin ulkovalinnasta, mitä mieltä tahansa, hänelle täytyy nostaa hattua siitä, että toisin kuin monet muut, hän uskaltaa elää omannäköistään elämää muiden mielipiteistä välittämättä.

Teksti:sami sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!