fbq
Uutiset
09.10.2018 07:53
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Ken
Tosi-tv-tähti Joni Virtasen muodonmuutos ihmis-Keniksi on hurja – poistetaanko kylkiluitakin? ”Teen tämän itselleni, en vahingoita muita!”
Uutiset
09.10.2018 07:53
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Muun muassa Hottikset -tosi-tv-sarjassa esintyyneestä Joni Virtasesta tulee lähitulevaisuudessa Suomen ensimmäinen ihmis-Ken. Eli hänestä tehdään kirurgisesti Barbie-nukke -sarjan Ken-nuken näköinen. 

Tulevien toimenpiteiden yksityiskohdista hän ei voi myöskään puhua, koska muodonmuutoksesta kuvataan kansainväliseen levitykseen menevää dokumenttia, jonka sopimus sitoo häntä. Hän kuitenkin paljastaa, että kirurgin veistä ei säästellä.

– Kasvoihin tehdä radikaaleja kirurgisia toimenpiteitä jo syksyn aikana. Myöhemmin otan muun muassa lihasimplantteja, Joni kertoo.

Lue lisää: Joni Virtasesta tulee Suomen ensimmäinen ihmis-Ken rajuilla toimenpiteillä: Tämän takia teen itsestäni Barbie-nuken – katso video! 

Poistetaanko kylkiluita?

Jonista tulee tiettävästi Suomen ensimmäinen ihmis-Ken. Hänen esikuviaan ovat kansainvälisesti tunnetut ihmis-Kenit, kuten Justin Jedlica ja Rodrigo Alvez. Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -sarjassa äskettäin nähty Rodrigo on mennyt niin pitkälle, että hän poistatti itseltään neljä kylkiluuta.

Joni Virtanen

– Kammoksuin ajatustakin kylkiluiden poistosta, mutta enää en ole yhtä ehdoton asialle. Otan Rodrigosta mallia, mutta haluan näyttää omannäköiseltäni Keniltä, en Rodrigo-kopiolta, Joni toteaa.

– Teen tämän itseni takia, eikä tämä ole keneltäkään pois, hän lisää.

LUITKO JO TÄMÄN? Tosi-tv-tähti Joni Virtasesta tehdään ihmis-Ken radikaalilla kirurgialla: hintalappu on kymmeniätuhansia – kuka maksaa viulut?!