fbq
Uutiset
08.12.2020 14:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Petri Aho
sami kuronen
IS: Sami Kurosen ura Radio Aallon aamujuontajana yllättäen ohi - "Vähän isompi muutos"
Uutiset
08.12.2020 14:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen Media, Petri Aho

Hunajaisesta äänestään tunnettu radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen ei jatka Radio Aallon aamujuontajana. Kuronen vahvisti asian Ilta-Sanomille tiistaina. 

Kuronen on juontanut viime ajat Radio Aallon aamulähetyksiä Jenni Alexandrovan ja Jarkko Valteen kanssa, mutta Kurosen mukaan aamutiimi kokonaisuudessaan lopettaa eetterissä.

- Se on normaali kuvio radiotaloissa, että muutoksia tehdään, ja nyt tulee vähän isompi muutos, Kuronen kertoi IS:lle.

Kurosen mukaan kyse ei ole hänen kohdallaan potkuista, vaan hän jatkaa neuvotteluja tulevaisuudestaan Nelonen Median radiokanavilla Temptation Island Suomi -sarjan kuvausten jälkeen.

- Meillä on neuvottelut jatkosta kesken. Minulle tarjottiin uutta ohjelmaa, mutta se ei aikataulullisesti sopinut ensi vuoden suunnitelmiini, joten jouduin kieltäytymään.

Lue lisää: Toisellekin suosikkijuontajalle tylysti kenkää Nelosen radioista - Ari Hursti avautuu yllätyspotkuistaan: "Totta kai on huolestunut olo"

Nelosen kanavilla isoja muutoksia

Nelonen Median radiokanavoilla on tapahtunut viime aikoina suuria muutoksia, sillä HitMix- ja Helmiradio-kanavien juontajat Ari Hursti ja Kimmo Sainio saivat yllättäen potkut. Suosittu juontaja Ellen Jokikunnas puolestaan lähti itse radiotyön parista ainakin toistaiseksi. 

Lue lisää: Nelosen radiokanavalta raju päätös: Juontajat jättivät jäähyväiset - kanavalla jatkossa pelkkää musiikkia! "Ihmettelen näitä päätöksiä!"

Nelonen medialle kuuluvat kaupallisista radiokanavista Radio Rock, Radio Suomipop, HitMix, Helmiradio, Radio Aalto, Loop Suomi, Aito Iskelmä ja Groove FM.

Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen
Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova aloittivat Radio Aallon aamujuontajina alkuvuodesta.

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

Lähde: Ilta-Sanomat
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »