fbqIS: Menehtyneen Alexi Laihon uskottiin menneen naimisiin australialaisrakkaansa kanssa - yllättävä paljastus rokkarin ensimmäisestä avioliitosta | Seiska
Alexi Laiho

IS: Menehtyneen Alexi Laihon uskottiin menneen naimisiin australialaisrakkaansa kanssa - yllättävä paljastus rokkarin ensimmäisestä avioliitosta

Uutiset | 19.01.2021 11:42

Ilta-Sanomat paljasti aiemmin tänään, että joulukuussa menehtynyt kitaristisuuruus Alexi Laiho eli Markku Uula Aleksi Laiho ei koskaan eronnut ensimmäisestä vaimostaan. Kimberly Goss ja Alexi menivät naimisiin 1.2.2002, ja vaikka pariskunta lähtikin eri teille myöhemmin, ei avioeroa koskaan vahvistettu.

Lue myös: Muusikko Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana: "Olemme sokissa ja järkyttyneitä"

Alexi haki avioeroa yksin, vain noin kahdeksan kuukautta avioliiton solmimisen jälkeen marraskuussa 2002. Alexi kuitenkin perui avioerohakemuksensa varsin pian, sillä päätös perutusta avioerohakemuksesta on kirjattu Helsingin käräjäoikeuteen maaliskuussa 2003. Tässä vaiheessa avioeron harkinta-aika ei ollut vielä alkanut, vaan hakemus oli vasta tiedoksiantovaiheessa.

Myöhempiä merkintöjä Alexin avioerohakemuksista ei ole, joten Kimberlyn ja Alexin avioliitto jatkui 19 vuotta, aina miehen kuolinpäivään asti. Kimberly myös vahvisti tiedon Ilta-Sanomille. 

 

Avioitui kuitenkin toistamiseen?

Oudoksi kuvion tekee se, että Alexin on annettu ymmärtää olleen toistamiseen naimisissa. Australialaisen Kelli Wright-Laihon kanssa vietetystä hääjuhlasta löytyy runsaasti kuvia sosiaalisesta mediasta. Kuvat ovat antaneet ymmärtää, että Alexi ja Kelli olisivat menneet naimisiin vuonna 2017.

Lue myös: Alexi Laihon poismeno järkyttää maailmalla - näin hänet muistetaan

– Alexin tunteneille australialaisille en toivo muuta kuin rauhaa ja valoa. En halua julkista vihanpitoa. Älkäämme pilatko hänen perintöään ilkeydellä. Hän ei haluaisi tästä (avioliiton voimassaolosta) mitään spektaakkelia. Kuka tahansa hänet todella tuntenut tietää tämän, Kimberly kommentoi asiaa IS:lle.

Kimberly oli Alexin kanssa hyvissä väleissä vielä heidän parisuhteensa päättymisen jälkeenkin. 

– Hänen viimeisten kymmenen kuukautensa aikana puhuimme melkein päivittäin. Mitään ei jäänyt sanomatta, Kimberly kertoi IS:lle.

– Se merkitsee minulle paljon.

Lue myös: Kohurokkari muisti edesmennyttä muusikkoa – Archie Cruz otti tatuoinnin Alexi Laihon kunniaksi: Ikuisesti sydämissämme!
 

Jotain Alexin suuruudesta kitaransoiton saralla kertoo se, että muusikko äänestettiin kolme kertaa maailman parhaaksi kitaristiksi. Myös Alexin luotsaama Children of Bodom -yhtye nousi Yhdysvaltain albumilistalla sijalle 22 vuonna 2008. Kotimaisista nimistä ainoastaan HIM on pystynyt parempaan.

41-vuotiaana kuolleen Alexin kuolemasta uutisoitiin kaksi viikkoa sitten.

Lähde: Ilta-Sanomat

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!