Hyppää pääsisältöön
Katri Helena

Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa - syynä vaikea sairaus!

Laulaja Katri Helena on joutunut perumaan kaikki loppukesän keikkansa sairauskierteen takia. Seiska sai asiaan vahvistuksen laulajan lähipiiristä maanantaina.

Katri Helena, 72, esiintyi viimeksi Alahärmän Power Parkissa juhannuksena, missä hän joutui keskeyttämään keikkansa. Hän tunsi voimiensa äkillisesti hupenevan ja lopetti laulamisen. 

Sen jälkeen Katria ei ole keikkalavoilla näkynyt. Vajaat kaksi viikkoa sitten Katri Helena lähetti tiedotteen, että joutuu perumaan lisää keikkoja kilpirauhasen vajaatoiminnan takia.

LUE LISÄÄ: Katri Helena viettää loppuelämänsä lääkityksessä? Perui kesäkeikkoja sairauden takia 

- Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Katri Helena kertoi tiedotteessaan.

LUE MYÖS: Katri Helena perui lisää keikkoja - syy sairasteluun selvisi: "Olen todella pahoillani!"

Asiasta ensimmäisenä uutisoinut Iltalehti kirjoitti maanantaina, että laulajan terveydentila ei ole vieläkään kohentunut ja hän on joutunut perumaan kaikki loppukesän konserttinsa. Seuraavan kerran Katrin on määrä nousta lavoille lokakuussa alkavalla juhlakonserttikiertueellaan, mutta kiertueen kohtalo ratkeaa syksymmällä.

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!