Katso kuva!

Huutoriita unohdettu ja parisuhde kukoistaa! Martina Aitolehti vei miehensä erikoistreffeille meren äärelle: "Sain houkuteltua tän mukaan"

Uutiset | 02.07.2019 14:07

Seiska uutisoi muutama viikko sitten kohukaunotar Martina Aitolehden ja hänen liikemiesrakkaansa Stefan Thermanin kovaäänisestä sanaharkasta, jota käytiin keskellä kirkasta päivää Helsingin Punavuoressa. 

Lue lisää: Martinan ja Stefanin suhde jatkuu myrskyisenä – huutoriita keskellä katua!

Treffit!

Kyseinenvälikohtaus on nähtävästi jo unohdettu, sillä Martina julkaisi tiistaina (2.7.) Instagram-tililleen yhteiskuvan itsestään ja Stefanista. 

Kuvassa pariskunta katsoo toisiaan rakastuneesti. 

- Treffit hyytävässä meressä (12 astetta) Treffit kuin treffit, vai mitä? Martina kirjoittaa kuvaan.

Lisäksi kohukaunotar julkaisi Instagram Storiessa saman kuvan, johon hän kirjoitti :"Sain houkuteltua tän mukaan". Pariskunta viettää aikaa paraikaa mitä tiettävämmin Hangon kodissaan. 

Myrskyisää

Martinan ja Stefanin suhteessa ei olla vältytty draamalta kahdeksan vuoden aikana ja heidän parisuhteeseensa on mahtunut eroja. 

Eroista ensimmäinen nähtiin jo vuoden seurustelun jälkeen, vuonna 2012. Erokriisi osui sikäli ikävään saumaan, että Martina odotti tuolloin pariskunnan Isabella-tytärtä.

Vaikka kiivasluontoinen kaksikko onnistui sopimaan välinsä ja palaamaan yhteen, horisontissa näkyi jälleen myrskypilviä. Sillä kertaa ajoitus oli suorastaan katastrofaalinen, kun pariskunnan kotiin hälytettiin poliisipartio selvittämään rajua öistä riitatilannetta vain päiviä (!) ennen Isabellan syntymää.

Lue lisää pariskunnan kohuista täältä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!