Vain Seiskassa!

Huutokauppakeisarin kanssa kännissä nujakoinut Ari, 57, tyrmistyi kovista väitteistä: Palsanmäki jauhaa paskaa!

Uutiset | 16.04.2017 20:07

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen, 47, kanssa baaritappeluun viime viikolla Espanjassa joutunut Ari Andersson, 57, on tehnyt keisarista rikosilmoituksen myös Suomessa. 

Seiska uutisoi fuengirolalaisbaarissa sattuneesta tappelusta toissa viikolla ja kertoi tuolloin Arin tehneen rikosilmoituksen Espanjan poliisille.

TAUSTAA: RIKOSILMOITUS AKI PALSANMÄESTÄ: HUUTOKAUPPAKEISARI ISKI NYRKILLÄ – ARI, 57, JOUTUI SAIRAALAAN!

Viime viikon tiistaina Ari palasi Suomeen, kävi keskiviikkona lääkärissä ja marssi torstaina Porvoon poliisilaitokselle tekemään ilmoituksen.

– Jätin lapun, koska olen vieläkin todella kipeä. Autosta noustessa penkki pitää työntää ihan taakse, että pääsen ulos, eikä sängystäkään meinaa päästä kunnolla ylös, Ari kertoo.

TAUSTAA: HUUTOKAUPPAKEISARIN KANSSA NUJAKOINUT ARI JOUTUI SAIRAALASSA PYÖRÄTUOLIIN: KUVAT!

Syyttää lyömisestä

Kohuiltana tyttärensä Ninan ja tämän ystävän Marian kanssa iltaa viettänyt Ari törmäsi sattumalta huutokauppakeisariin baarin tupakkapaikalla. Nujakka lähti käyntiin, kun Ari päätti käydä sanomassa keisarille pari sanaa siitä, että hän oli vuonna 2015 menettänyt 55-vuotissynttäreitään varten varaamansa saunavuoron huutokauppakeisarin kuvausten vuoksi.

Arin mukaan Palsanmäet olivat halunneet päästä kuvausryhmänsä kanssa löylyihin, minkä vuoksi hänen vuoronsa peruttiin.

Arin mukaan Palsanmäen seurueessa ollut mies löi häntä ensin nyrkillä leukaan, ja sen jälkeen toinen seurueesta piti hänestä kiinni, kun keisari itse löi häntä nyrkillä kylkeen. Myös Nina ja Maria vahvistivat Arin kertomuksen. 

”Ihan huuhaata”

Huutokauppakeisari ei suostunut kommentoimaan tapausta Seiskalle. Ilta-Sanomille hän kuitenkin väitti Arin yrittäneen lyödä hänen kaveriaan. Akin mukaan hän vain piti Aria kiinni ja yritti rauhoitella tilannetta.

Ari on tymistynyt keisarin väitteistä.

– Ihan huuhaata. Ei siinä pitänyt mikään paikkaansa. Aki ei ollut se, joka piti minua kiinni, vaan hänen kaverinsa. Aki itse täräytti minua nyrkillä. Hän on näköjään kova jauhamaan paskaa, Ari jyrähtää.

Keisari kertoi Ilta-Sanomille baarin omistajan heittäneen "rähinäukon" pihalle, mutta Arin, Ninan ja Marian mukaan ketään ei heitetty ulos.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!