Uutiset

Huutokauppakeisarin kanssa nujakoinut Ari joutui sairaalassa pyörätuoliin: kuvat!

11.04.2017 11:02

Huutokauppakeisari Aki Palanmäki ajautui toissa viikonloppuna rajuun baaritappeluun helsinkiläisen Ari Anderssonin, 57, kanssa Espanjan Fuengirolassa. 

Riitapukarien kertomukset kohuillasta eroavat kuin yö ja päivä. Palsanmäki väitti Ilta-Sanomille pitäneensä Aria ainoastaan päästä kiinni ja yritelleensä rauhoitella tilannetta.

Ari puolestaan kertoi Seiskalle, että Aki oli lyönyt häntä nyrkillä kylkeen samalla, kun Palsanmäen seurueessa ollut kaveri piti hänestä kiinni.

Vaikea päästä sängystä ylös

Joka tapauksessa ainoastaan Ari joutui nujakan jälkeisenä päivänä sairaalaan, ja hän teki ainoana osapuolena tappelusta rikosilmoituksen. Häntä alkoi sattua kylkeen heti tapahtuman jälkeen.

– Se sattui heti ja minulla lähti ilmat pihalle, hän kuvaili Seiskalle kaksi päivää tapahtuman jälkeen.

Hän liikkui kipujen takia sen verran huonosti, että lääkärit istuttivat hänet pyörätuoliin.

Ari Andersson

– Kyljessä on mustelma, ja jos yskäisen, se sattuu niin paljon, että tipahdan polvilleni. Se kipuilee kovasti myös kävellessäni, ja punkasta ei meinaa päästä kivun takia ylös, Ari kuvaili Seiskalle pari päivää kohutappelun jälkeen.

Ari Andersson

Lääkärit epäilivät aluksi, että hänen kylkiluunsa ovat murtuneet, mutta röntgenissä ei löytynyt murtumia.

Ari Andersson

Ari joutui lentämään seuraavana päivänä Suomeen, joten jatkotutkimuksissa ja ultraäänikuvauksissa hän käy Suomessa. Sairauslomalle hänet määrättiin kahdeksi viikoksi.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus ja Nina Andersson
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!