fbqHuutokauppakeisarin känninujakassa yllätyskäänne: Suomen poliisi tutkii – Aki Palsanmäkeä pahoinpitelystä syyttänyt joutuikin itse epäillyksi!! | Seiska
Aki Palsanmäen pahoinpitelyjuttua tutkitaan nyt Suomessa.

Huutokauppakeisarin känninujakassa yllätyskäänne: Suomen poliisi tutkii – Aki Palsanmäkeä pahoinpitelystä syyttänyt joutuikin itse epäillyksi!!

Uutiset | 26.02.2018 09:04

Seiska kertoi huhtikuussa, että huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, 48, ajautui baaritappeluun lomallaan Espanjan Fuengirolassa. Kahakan toinen osapuoli Ari Andersson, 58, väitti tuolloin Seiskalle, että Palsanmäen seurueessa ollut mies löi häntä ensin nyrkillä leukaan. Sitten toinen seurueen jäsen piti Anderssonia kiinni, kun keisari itse löi häntä nyrkillä kylkeen.

Lue myös: Huutokauppakeisari tappeli Espanjassa - Heli-vaimo raivostui: Meillä yritetään rahastaa!

Suomen poliisi on aloittanut asiassa tutkinnan, mutta nyt Anderssonia epäillään pahoinpitelystä. Asianomistajana on Palsanmäen seurueessa ollut henkilö.

– Minua kuulusteltiin asiasta. Epäillään, että olen lyönyt sitä jäppistä nyrkillä sormet ojossa niin, että ne ovat osuneet silmään. Minä en ole tehnyt mitään, vaan asia meni päinvastoin, ja se täräytti minua turpaan, Seiskan tavoittama Andersson kuvailee.

Ari Andersson oli baarikahakan jälkeen yli kuukauden sairauslomalla, koska sai muun muassa murtuman alimpiin kylkiluihin. Hänkin on tehnyt rikosilmoituksen sekä Espanjan että Suomen poliisille.
Ari Andersson oli baarikahakan jälkeen yli kuukauden sairauslomalla, koska sai muun muassa murtuman alimpiin kylkiluihin. Hänkin on tehnyt rikosilmoituksen sekä Espanjan että Suomen poliisille.

Lue myös: Huutokauppakeisarin känninujakka: silminnäkijä tunnisti Palsanmäen poliisille Wikipediasta!

”Suuri vääryys”

Myös Andersson teki rikosilmoituksen Palsanmäestä ja tämän seurassa olleesta miehestä. Poliisi ei kuitenkaan suostunut paljastamaan Seiskalle, onko ilmoitusta tutkittu. Myöskään Andersson ei tiennyt oman asiansa etenemisestä.

– Poliisit itsekin ihmettelivät kuulusteluissa, miksei minun rikosilmoituksia tutkita, kun tilanne näytti heidänkin mielestään olleen molemminpuolinen. Se on suuri vääryys, jos poliisi tutkii minua eikä toista osapuolta, Andersson manaa.

Lue myös: Känninujakka huutokauppakeisarin kanssa aiheutti Arille, 57, pahat vammat: Jo yli kuukausi sairauslomalla!

Riita saunavuorosta

Andersson kiistää yhä tehneensä minkäänlaista väkivaltaa tilanteessa.

– Minulla on hermovaurio käsissä, enkä saa kättäni edes kunnolla nyrkkiin. Minä en tehnyt mitään, mutta he kävivät päälle kuin hyeenat, Ari puolustelee.

Lue myös: Huutokauppakeisarin kanssa nujakoinut Ari nauraa lehtiväitteille: Minä en tehnyt mitään!

Riita alkoi alun perin siitä, kun Ari oli ollut tyttärensä ja tämän kaverin kanssa viettämässä iltaa. Siellä he törmäsivät sattumalta huutokauppakeisariin ja tämän seurueeseen. Andersson oli mennyt haukkumaan Palsanmäkeä siitä, että tämä oli vienyt hänen 55-vuotisjuhliaan varten varatun saunavuoron pari vuotta sitten. Suukopu oli sen jälkeen yltynyt fyysiseksi.

Seiska ei tavoittanut Palsanmäkeä kommentoimaan rikostutkinnan etenemistä.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!