Uutiset
Vain Seiskassa!

Huutokauppakeisarin känninujakka: silminnäkijä tunnisti Palsanmäen poliisille Wikipediasta!

09.05.2017 10:00

Seiska kertoi huhtikuun alussa huutokauppakeisari Aki Palsanmäen, 57, nujakoineen Fuengirolassa sijaitsevassa karaokebaari Cosmoksessa helsinkiläisen Ari Anderssonin, 57, kanssa. Arin tytär Nina Andersson ja tämän ystävä Maria Ainasoja todistivat tapahtumia, ja vahvistivat Arin kertomusta siitä, että yksi Palsanmäen seurueesta olisi pitänyt Arista kiinni, kun keisari itse löi häntä nyrkillä kylkeen.

Ari tapauksesta rikosilmoituksen sekä Suomeen että Espanjaan.

Tunnisti Wikipediasta

Espanjan poliisi edennyt tutkinnassa, sillä poliisit kutsuivat Ninan tunnistamaan epäillyn tekijän Suomeen palanneen isänsä puolesta.

– Poliisit olivat tulostaneet Wikipedia-sivun Akista, ja siinä olevasta kuvasta tosiaan tunnistin hänet. Poliisi sanoi, että nyt asia etenee jollekin, joka päättää jatkotoimista. He olivat kuitenkin tyytyväisiä, että tunnistin epäillyn, Niina kertoo Seiskalle.

Pyydetäänkö Espanjasta virka-apua?

Espanjan poliisi saattaa tarvittaessa myös pyytää Suomen poliisilta virka-apua.

– He sanoivat, että virka-apupyynnössä voi kestää jonkin aikaan, mutta minun käsitykseni on, että he aikovat sellaisen tehdä. Järvenpään poliisi myös soitti juuri ja kertoi, että he ovat viemässä asiaa eteenpäin, Ari sanoo.
 

Teksti:sami sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!