Uutiset

Huutokauppakeisarin baarikahakalle ratkaisu: Aki Palsamäki on syytön – ”Hyvä mieli asiasta!”

12.09.2018 09:47

Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä, 48, vastaan ei nosteta syytettä liittyen Espanjan Fuengirolassa tapahtuneeseen välikohtaukseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

– Tämä oli pitkä prosessi. Välillä tämä oli mielessä tiiviisti ja välillä ei, mutta oikeus voitti. Minulla on hyvä mieli asiasta, Aki kertoo Seiskalle.

Akia epäiltiin pahoinpitelystä, joka tapahtui Fuengirolassa sijaitsevan Cosmos-ravintolan edessä huhtikuun ensimmäisenä päivänä viime vuonna. Tapahtuman yksi osapuolista, Ari Andersson kertoi Seiskalle, kuinka kaikki sai alkunsa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Andersson oli ollut tyttärensä ja tämän kaverin kanssa viettämässä iltaa kaupungilla. He törmäsivät sattumalta huutokauppakeisariin ja tämän seurueeseen Cosmos-ravintolan tupakkapaikalla. Andersson oli mennyt huomauttamaan Palsanmäkeä siitä, kun tämä oli vienyt hänen 55-vuotisjuhliaan varten varatun saunavuoron pari vuotta aiemmin. Suukopu oli sen jälkeen yltynyt fyysiseksi.

Kapakkakahakan jälkeen kaiken kaikkiaan kolmea ihmistä epäiltiin pahoinpitelystä, joista Akin sekä toisen henkilön syytteet hylättiin. Sisä-Suomen syyttäjävirastosta vahvistetaan, että Anderssonia syytetään pahoinpitelystä.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!