Aki Palsanmäkeä ei epäillä enää pahoinpitelystä.

Huutokauppakeisarin baarikahakalle ratkaisu: Aki Palsamäki on syytön – ”Hyvä mieli asiasta!”

12.09.2018 06:47

Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä, 48, vastaan ei nosteta syytettä liittyen Espanjan Fuengirolassa tapahtuneeseen välikohtaukseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

– Tämä oli pitkä prosessi. Välillä tämä oli mielessä tiiviisti ja välillä ei, mutta oikeus voitti. Minulla on hyvä mieli asiasta, Aki kertoo Seiskalle.

Lue myös: Huutokauppakeisarin baaritappelujupakassa sana sanaa vastaan – kumpi löi, Aki Palsanmäki vai Ari Andersson?

Akia epäiltiin pahoinpitelystä, joka tapahtui Fuengirolassa sijaitsevan Cosmos-ravintolan edessä huhtikuun ensimmäisenä päivänä viime vuonna. Tapahtuman yksi osapuolista, Ari Andersson kertoi Seiskalle, kuinka kaikki sai alkunsa.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen epäillyn pahoinpitelyn toinen osapuoli Ari : Tämän takia en voi lyödä ketään - video!

Andersson oli ollut tyttärensä ja tämän kaverin kanssa viettämässä iltaa kaupungilla. He törmäsivät sattumalta huutokauppakeisariin ja tämän seurueeseen Cosmos-ravintolan tupakkapaikalla. Andersson oli mennyt huomauttamaan Palsanmäkeä siitä, kun tämä oli vienyt hänen 55-vuotisjuhliaan varten varatun saunavuoron pari vuotta aiemmin. Suukopu oli sen jälkeen yltynyt fyysiseksi.

Lue myös: Huutokauppakeisarin känninujakassa yllätyskäänne: Suomen poliisi tutkii – Aki Palsanmäkeä pahoinpitelystä syyttänyt joutuikin itse epäillyksi!!

Kapakkakahakan jälkeen kaiken kaikkiaan kolmea ihmistä epäiltiin pahoinpitelystä, joista Akin sekä toisen henkilön syytteet hylättiin. Sisä-Suomen syyttäjävirastosta vahvistetaan, että Anderssonia syytetään pahoinpitelystä.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!