Uutiset

Huutokauppakeisari otti ilon irti Venla-jatkoista: ryysti viinaa piilopullosta!

19.01.2017 07:00

Koko kansan rakastama Suomen Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo juhlivat rakastuneina Kultainen Venla -gaalassa perjantaina (13.1.) Kansallisoopperassa.
– Juhlimme 7. heinäkuuta kymmenenvuotishääpäiväämme. Juhlimme sitä töissä, sillä päivä on perjantai ja meillä on silloin huutokauppa, Heli naureskeli.
Pariskunnalla on jo kaksi Venla-patsasta, mutta kolmas jäi tällä kertaa haaveeksi. Se ei kuitenkaan latistanut Akin juhlatuulta.

Suoran lähetyksen jälkeen Palsanmäet vaihtoivat vapaalle ja suuntasivat Kansallisoopperasta virallisille jatkoille Crowne Plaza -hotelliin. Gaalavieraille oli varattu käyttöön hotellin koko toinen kerros, jossa juhlat jatkuivat ruokailun ja drinksuttelun merkeissä.

 

Viinapullo povitaskussa

Ilmeisesti gaalatarjoilut alkoivat ehtyä, sillä Aki vetäisi hotellin edustalla gaalavieraiden yllätykseksi povitaskustaan Suomi Viina -pullon kahden aikaan yöllä. Ystävällisenä kansanmiehenä tunnettu Aki ei halunnut naukkailla itsekkäästi yksin vaan laittoi rehvakkaasti pullon kiertämään.

Lue koko juttu ja katso kuvat tänään ilmestyneestä Seiskasta!

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!