Hyppää pääsisältöön
Raine Sievälä kertoo tietolähdetoiminnasta.

Huumepoliisin ex-tietolähde Raine Sievälä teki paljastuksen poliisin kiistellystä tietolähdetoiminnasta: Valtio säästi avullani yli miljoona euroa!

Poliisin tietolähdetoiminta on ollut tapetilla Jari Aarnion tynnyrivyyhdestä saakka. Nyt vuosien 2008–2013 aikainen poliisijohto on syytettynä tietolähteiden rekisteröintien valvomisen laiminlyönnistä.

Lue myös: Nyt puhuu huumepoliisin tietolähteeksi paljastettu Raine Sievälä: vapautui vankilasta – pelkää alamaailman kostoa! ”Vaihdan piilopaikkaani jatkuvasti!”

Harva kuitenkaan ymmärtää, miten tietolähdetoiminta toimii.

Tynnyrivyyhdissä tuomittu Raine Sievälä oli poliisin tietolähde lähes 15 vuotta. Hän arvioi, että hänen avullaan valtio pystyi säästämään yli miljoona euroa tutkintakuluissa ja rikosten yhteiskunnalle aiheuttamissa kustannuksissa.

Lue myös: Huumepoliisin entinen tietolähde Raine Sievälä tilittää Seiskalle – ihmettelee istumaansa tuomiota yhä ja pelkää henkensä edestä: ”En luota enää kehenkään!”

– Luku ei välttämättä edes ala ykkösellä. Jokainen voi miettiä, kuinka suuri määrä pelkästään omaisuusrikoksia jää tekemättä, kun saadaan kilo piriä pois markkinoilta, Sievälä pohtii.

Lue lisää Raine Sievälän paljastuksia tietolähdetoiminnasta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!