fbqPaula Vesala julkaisi nuoruuskuvansa – välitti vahvan sanoman ihailijoilleen: ” On monia jotka eivät näe tulevaisuudessa mitään, kun tämä hetki on juuri nyt niin vaikea!” | Seiska
Katso kuva!
Paula Vesala

Paula Vesala julkaisi nuoruuskuvansa – välitti vahvan sanoman ihailijoilleen: ” On monia jotka eivät näe tulevaisuudessa mitään, kun tämä hetki on juuri nyt niin vaikea!”

Uutiset | 03.06.2018 16:34

Muusikko Paula Vesala julkaisi Instagram-tilillään vanhan nuoruuskuvansa. Kuvallaan hän halusi osallistua psykoterapeutti Maaret Kallion aloittamaan Olisinpa tiennyt -somehaasteeseen.

Lue myös: HS: Maaret Kallio kysyi tunnetuilta suomalaisilta, mitä he haluaisivat sanoa nuorelle itselleen - nyt julkkikset ottivat haasteen vastaan Instagramissa! Katso neuvot ja nostalgiset nuoruuskuvat!

#olisinpatiennyt että minulla on merkitystä. Että en ole huono. Että minuakin voi joku rakastaa. Että vaikka hajoan monta kertaa, jaksan aina seuraavaan päivään, ja se kannattaa vaikka ei niin siinä hetkessä uskoisi. Että minulla tulee olemaan paljon ystäviä, Paula kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lisäksi laulaja halusi onnitella kaikkia valmistuneita – ja niitä, jotka eivät valmistuneet tänä keväänä. Samalla hän välitti vahvan viestin kaikille ihailijoilleen.

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi harvinaisen nuoruuskuvansa: ”Olisinpa tiennyt, että elämä kantaa” -kuva!

On monia jotka eivät näe tulevaisuudessa mitään, kun tämä hetki on juuri nyt niin vaikea. Tulee huominen, ja seuraava huominen, ja niin myös se kummallinen ”tulevaisuus”, mitä kaikkea sen sanan kyytiin kipataan milloinkin: tulee haaveita joista jotkut toteutuvat, joidenkin ei tarvinnutkaan. Niin että se tulevaisuus, se muodostuu yhdestä päivästä kerrallaan, se on sitä että elät eteenpäin.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!