fbq
Uutiset
20.03.2018 16:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Heidi Pakarinen
Hurja mudonmuutos: tangokuningatar Heidi Pakarinen karisti eropölyt jaloistaan ja vaihtoi tyylinsä tulisempaan - hot vai not?!
Uutiset
20.03.2018 16:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-tangokuningatar Heidi Pakarinen, 42, ulkonäkö on tehnyt radikaalin tyylimuutoksen. Tangokuningatar viihtyi pitkään vaaleissa kutreissa, joista muodoistui jopa hänen tavaramerkikseen.

Lue myös: HEIDI PAKARINEN EROAA – KIHLAUKSESTA VAIN VAJAA VUOSI!

Heidi Pakarinen

Laulajan Instagram-tiliä selatessa voi kuitenkin huomata, että hän on vaihtanut hiustyyliään erittäin radikaalisti. Vaaleat kutrit ovat saaneet luvan väistyä tulisemman punaisen hiustyylin tieltä.

Lue lisää: KIHLAUKSENSA PURKANUT HEIDI PAKARINEN ANNASSA: PARISUHTEELTAMME KATOSI POHJA!

Lue myös: TANGOKUNINGATAR HEIDI PAKARISESTA ERONNUT HEIKKI KOSKELO ISKI HEHKEÄN TANSSINOPETTAJAN – CLARA, 34, ON ÅKE BLOMQVISTIN TYTÄR!

Heidi erosi tangoprinssi Heikki Koskelosta, 34, viime vuoden elokuussa. Pariskunta alkoi seurustella syksyllä 2016, ja he kihlautuivat saman vuoden syyskuussa. Heidillä on kaksi lasta aikaisemmasta liitosta oopperalaulaja Mika Pohjosen kanssa. Pitkä avioliitto päättyi vuonna 2015. Tangokuningatar on kertonut Anna-lehdelle, että pitkän avioliiton kariuduttua hän unelmoi liitosta, joka veisi alttarille, ja hän voisi luottaa siihen, että toinen pysyy rinnalla. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »