Uutiset

Hurja kuukausivuokra! Pia Lamberg esittelee rantatalonsa – kuvat Seiskassa!

01.10.2020 10:41

Entinen Miss Suomi Pia Lamberg, 29, (o.s. Pakarinen) on asunut Yhdysvalloissa jo kahdeksisen vuotta. Itä-Suomen Juuasta kotoisin oleva Pia on juurtunut Jenkkeihin: siitä pitävät huolen avoliitto ja työ.

Mallikaunotar on seurustellut amerikkalaisen liikemiehen Keithin, 36, kanssa yli neljä vuotta. Pariskunta asui yhdessä vuokrakaksiossa Santa Monicassa, kunnes korona sai avoparin haikailemaan lisää tilaa ja turvaa.

– Niinpä tartuimme tuumasta toimeen ja aloimme maaliskuussa etsiä tosissamme uutta kotia. Olimme puhuneet muutosta ja merinäköalasta pitkään, ja toukokuun puolivälissä muutimme unelmiemme taloon. Tämä on turvapaikkamme ja koronakotimme!

Pia avasi uuden kotinsa ovet Seiskalle. Kaksikerroksinen kalifornialaistalo sijaitsee Playa del Reyn rantakaupungissa Los Angelesin eteläpuolella.
Pia avasi uuden kotinsa ovet Seiskalle. Kaksikerroksinen kalifornialaistalo sijaitsee Playa del Reyn rantakaupungissa Los Angelesin eteläpuolella.

Lue myös: ”Kannatti kuunnella sydäntäni!” Missikohu johdatti Pia Lambergin valloittamaan Hollywoodia!

Pian, Keithin ja Bobi-kissan kotina on nyt vastaremontoitu tyylikäs paritalo Playa del Reyn rantakaupungissa Los Anglesin eteläpuolella.

Kaksikerroksisessa, valkoiseksi kalkitussa kalifornialaistalossa on juuri sopivasti tilaa suomalaiskaunottaren tarpeisiin. Avoparin päämakuuhuone sekä vierashuone kylpytiloineen sijaitsevat alakerrassa, kuten myös viehättävä pieni patio ja piha.

Yläkerrassa on toinen vessa sekä moderni avokeittiö, joka avautuu olohuoneeseen ja parvekkeelle. Näköala Tyynelle valtamerelle on henkeäsalpaava.

Lue myös: Herranjestas! Pia Lamberg puki koronaeristyksessä ahtaan näköiset bikinit:”Mihin matkustaisin seuraavaksi?"

Omistustalo haaveissa

Pia ja Keith asuvat talossa vuokralla. Kaliforniassa vuokrat ovat toista kuin Suomessa: Santa Monican 83-neliöisestä kaksiosta he saivat maksaa noin 4 000 dollaria kuukaudessa, uudesta paritalostaan liki 6 000 taalaa.

– Tämä ei ole loppuelämämme koti, sen tiedämme. Tarkoitus on jollakin aikavälillä, ehkä jo lähivuosien aikana, ostaa oma talo.

Lue lisää ja katso kuvat Pian kodista Seiska Klubista!

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Dylan Perlot
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!