Katso kuva!
Woody Harrelsonilla on Suomessa kaksoisolento.

Huomaatko yhdennäköisyyden?! Tamperelainen Savusauna-Timo on Hollywood-tähti Woody Harrelsonin kaksoisolento!

10.01.2020 17:03

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tamperelaisella Timo Kangastiellä, 32, niitä totisesti piisaa: hän on Tanssin suurlähettiläs, Savusauna-Timo ja Hollywood-tähti Woody Harrelsonin kaksoisolento.

– Olen luonteeltani vilkas ja tykkään olla monessa mukana. Ja kun tarpeeksi säheltää, niin rapatessa roiskuu, Timo kuittaa.

Tanssiminen on Timo Kangastien rakas harrastus. Hän käy lavoilla useita kertoja viikossa. – Tanssin epävirallisena suurlähettiläänä haluan edistää tanssikulttuuria Suomessa.
Tanssiminen on Timo Kangastien rakas harrastus. Hän käy lavoilla useita kertoja viikossa. – Tanssin epävirallisena suurlähettiläänä haluan edistää tanssikulttuuria Suomessa.

Lue myös: Yhdennäköisyys käräytti! New Yorkissa poliisi nappasi olutvarkaan näyttelijä Woody Harrelsonin kuvan avulla!

Tapanina teholle

Miehen edesottamukset ovat päätyneet otsikoihin: viime kesänä Timo sai vakavia palovammoja savusaunassa, kun toinen saunoja heitti ämpärillisen vettä kiukaalle. Tapaninpäivänä epäonni jatkui, kun Timo ajoi liukkaalla tiellä autonsa katon kautta ympäri metsään matkalla tansseihin.

– Minun piti olla tanssimassa iloisesti Nurmijärven Ruusulinnassa, mutta makasin yhtäkkiä Seinäjoen keskussairaalassa teho-osastolla.

Lue lisää Timon hurjasta elämästä tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: All Over Press ja Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!