Hans Välimäki

Huippukokki Hans Välimäki laittoi kaksikerroksisen asuntonsa myyntiin

Uutiset | 16.01.2021 21:09

Huippukokki Hans Välimäki, 50, on pistänyt Helsingin paraatipaikalla  sijaitsevan hulppean kaksikerroksisen asuntonsa myyntiin.

– Karvan vajaa puolitoista miljoonaa euroa maksavan lukaalin ostaja pääsee nauttimaan luonnollisesti huippuvarustellusta kyökistä ja kotikylpylätunnelmasta sadesuihkuineen, Seiskalle vinkataan.

Asunnossa on 160,5 neliötä. Hans on remontoinut kodin tyylikkäästi lattiasta kattoon. Alakerrassa on komea avokeittiö suurella saarekkeella ja huippuluokan merkeillä, valoisa olohuone sekä kylpyhuone, kodinhoitohuone ja tilava vaatehuone. Jykevä ja trendikäs tiiliseinä toimii tehosteena niin olohuoneessa kuin keittiössäkin.

Kierreportaat vievät toiseen kerrokseen, joka ennen remonttia oli avointa tilaa. Hans on luonut ylös kolmen makuuhuoneen ja viihtyisän aulan muodostaman toimivan kokonaisuuden. Yläkerroksessa on myös saunaosasto. Asunnossa ei kuitenkaan ole parveketta tai terassia.

Asunnon tarkka myyntihinta on 1 490 000 euroa. Taloyhtiössä on autohalli, ja luonnollisesti sijainti on oiva Helsingin ytimessä kaikkien palveluiden keskellä.

Lue kaikki Kääk!-juorut tuoreesta Seiskasta!

Lue myös: Ikäviä tilanteita! Hans Välimäki lähetti terveisiä ravintolansa asiakkaille: "Olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista"

Hans paljasti torstaina (14.1.) sosiaalisessa mediassa myös lopettavansa työt ravintoloissa Penélope ja Bardem. Televisiostakin tuttu Hans on omistanut osan ravintoloista, mutta on nyt myynyt omistusosuutensa.

Hans ei aio jatkaa enää ravintoloiden palveluksessa millään tavoin.

- Lämmin kiitos asiakkaille ja henkilökunnalle kuluneista vuosista. Toivotan ravintoloiden omistajille sekä Penélopen ja Bardemin porukalle onnea ja menestystä tulevaan! Hans kirjoittaa.

Jatkossa Hans keskittyy pelkästään Bistro Bardot'n kehittämiseen. Huippukokille jäävä ravintola avautui viime vuoden puolella.

Lue myös: Yllätyspäätös! Hans Välimäki myi osuutensa ravintoloistaan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!