Hans Välimäki

Ikäviä tilanteita! Hans Välimäki lähetti terveisiä ravintolansa asiakkaille: "Olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista"

Uutiset | 02.11.2020 21:03

Julkkiskokki Hans Välimäki, 50, julkaisi avoimen viestin ravintoloidensa asiakkaille. Hans pyytää asiakkaitaan huomioimaan varauksen teossa ja perumisessa myös ravintolan aseman.

Hyvät asiakkaat. Te olette olleet nyt ja aina suurin voimavara henkilökunnan ohella ravintoloille. Ja on ollut myös hienoa seurata, että miten hyvin olette melkein kokonaan kotimaisin voimin ylläpitäneet ja kannattaneet suomalaisia ravintoloita. Totta kai vallitseva tilanne aiheuttaa meille koko ajan haasteita ja siksi, rakkaat asiakkaat, emme kaipaa niitä nyt yhtään lisää osaksemme, Hans aloittaa viestinsä Instagram-tilillään.

Lue myös: Ongelmaravintoloita auttava Hans Välimäki: En siedä välinpitämättömyyttä!

Kirjoituksesta käy ilmi, etteivät kaikki varauksen tehneet saavu paikalle tai peruuta pöytävarausta.

Viime aikoina ja etenkin kuluneena viikonloppuna meillä oli aika lailla ”no show -asiakkaita”, eli sellaisia, jotka olivat tehneet varauksen, mutta eivät peruneet sitä. Kannattaa muistaa, että jos olet jostain syystä estynyt menemästä ravintolaan, niin olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista ilmoittaa siitä asianosaisille.

Lue myös: Todellinen ohjus! Huippukokki Hans Välimäki kävi autokaupoilla – kuva luksus-Mersusta!

Ikävällä tilanteella on myös taloudellinen näkökulma.

Semminkin, kun jokainen euro on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Lisäksi se ei ota sen enempää vaivaa perumisen muodossa, kuin itse varauksen tekeminen. Kiitos paljon ymmärryksestänne! T: Hans ja koko henkilökunta

Hans luotsaa Penélope ja Bardot -ravintoloita Helsingissä. Lisäksi mies nähdään muun muassa Nelosen tv-ohjelmassa Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hans Välimäki (@hans_valimaki) on

Lue myös: Hans Välimäki ja Maria-vaimo lenkkeilivät luksusalueella – lennokas kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!