Hyppää pääsisältöön
taru kalenov

Huhut pitivät paikkansa! Miss Helsinki -seksipommi ja Hunks-kulta: Avioero! ”Saan joka päivä asiasta ainakin kymmenen viestiä!”

Pitkään velloneet erohuhut Miss Helsinki -kilpailussa menestyneen Taru Kalenovin ja hänen puolisonsa, Scandinavian Hunksina ja yrittäjänä tunnetun Joel Vuorisen välillä ovat tulleet tiensä päähän. Samoin myös kyyhkyläisen aviolitto. Pariskunta meni naimisiin reilu vuosi sitten. 

Seiskalle on tulvinut erovinkkejä koko kesän ajan, ja nyt Taru on vahvistanut asian sosiaalisessa mediassa. Instagram-palvelun uutena ominaisuutena ovat kysymykset.

Lue myös: Pettäjäsivusto "käräytti" suomalaismissin Dubaissa vain viikkoja kihlauksen jälkeen: näin Taru kommentoi!

taru kalenov

- Miks ette kerro jo erosta Joelin kanssa? Hänellä uus niin juoruja liikkuu, että pettää sua :/, tummaveriköltä tivattiin..

- Siis mä en jaksa enää, koska joka ikinen päivä mulle tulee ainakin kymmenen viestiä, että olenko eronnut ja blala blaa blaa, joten nyt mä sanon sen: kyllä ollaan erottu. 

joel

Pariskunta meni kihloihin tammikuussa 2017, ja kosinta tapahtui pariskunnan läksiäisjuhlissa. Tuolloin, nyt eronneet kyyhkyläiset muuttivat Dubaihin. 

- Joel kertoi, kuinka paljon minua rakastaa, ja yhtäkkiä hän polvistui eteeni, kaivaen samall puvuntaskustaan pikkuisen rasian. Samalla sadasosasekunnilla purskahdin itkuun, kun tajusin, mikä oli homman nimi. Joel kysyi, “tuletko vaimokseni” ja olin niin shokissa, etten pystynyt edes vastaamaan, Taru kirjoitti blogiinsa pian kihlautumisen jälkeen.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!