fbq
Uutiset
23.10.2020 14:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Suvi Pitkäsen kotialbumi
suvi pitkänen
Huhhuh, mikä rantabeibe! Dubaihin lähtenyt Suvi Pitkänen poseeraa superseksikkäänä pikkubikineissä - "Meni hermot draamaan"
Uutiset
23.10.2020 14:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Suvi Pitkäsen kotialbumi

Seiska kertoo torstaina ilmestyneessä lehdessä, kuinka kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkäsen, 33, alkusyksy on ollut yhtä stressiä ja vastoinkäymistä.

Suvi kertoi Seiskalle, kuinka hänen avoliittonsa Marko Sompin, 48, kanssa ajautui kesällä kriisiin sen takia, että Suvi oli alkanut viettää aikaa ruoka-alalla työskentelevän yrittäjämiehen seurassa, jonka kanssa hänellä oli vuoden mittainen suhde yli vuosikymmen sitten. Mies on tunnettu Helsingin yöelämässä nimellä "Raakasuklaarakastaja". 

Nyt Suvin ja Markon suhde on kuitenkin palannut raiteilleen.

– Asumusero on nyt peruttu, ja asumme taas lasteni ja Markon kanssa Espoossa, Suvi kertoo tuoreessa Seiskassa.

Lue lisää: Kohukaunotar Suvi Pitkäsen suhdekriisissä yllätyskäänne: Asumusero peruttu!

Karkasivat kauas

Näyttävä neitokainen ei ole kriiseistä huolimatta jäänyt tuleen makaamaan, vaan hän karisti alkuviikosta kotimaan nollakelit ja suuntasi on-off-miesystävänsä Markon kanssa Dubain lämpöön parantamaan parisuhteensa kiemuroita. 

– Meni hermot kaikkeen sotkuun ja draamaan Suomessa. Tämä on nopea irtiotto ja mulla on täällä samalla pari duunijuttua, mistä en voi suuremmin puhua tällä hetkellä, Suvi paljastaa Seiskalle salamyhkäisenä reissun päältä.

Suvi Pitkänen Dubaissa

Suvi on jakanut reissustaan useita videoita ja kuvia avoimelle Instagram-tililleen ja videotarinaansa. Suvi lähetti kuvaterveisiä Dubaista myös Seiskalle.

Materiaalista huomaa, että näyttävä Suvi on kovin vapautunut ja rentoutuneen oloinen Persianlahden lämmössä. Maanantaina myöhään Suomen aikaa Instagramiin ilmestyi Suvista ja Markosta yhteiskuva, johon neito oli lisännyt sydämen. 

– Meillä on kaikki ok, Suvi kertoi tovi sitten Seiskalle hänen ja Markon väleistä.

Suvi Pitkänen Dubaissa

ASUNTO POIS MYYNNISTÄ

Markolla ja Suvilla on Espoossa paritalon puolikas, mitä he yrittivät myydä lähes puoli vuotta. Nyt asunto on kuitenkin otettu pois myynnistä toistaiseksi. 

– Asumme saman katon alla ja menemme tässä päivä kerrallaan eteenpäin. Elämäntilanteemme elää ja edessä saattaa olla uusia työkuvioita ja niiden takia myös muutto, mutta emme tiedä, minne päin, Suvi kertoo salaperäisenä.

Suvi Pitkänen Dubaissa

Suvilla ja Markolla on yhdessä leikki-ikäinen tytär. Suvilla on lisäksi entisen Hunks-tanssijan Teppo Säkkisen kanssa kouluikäinen tytär. Seiskan tietojen mukaan Suvin ja Marko palaavat Suomeen loppuviikosta yhdistetyltä loma- ja työmatkaltaan.

Suvi Pitkänen Dubaissa
Tilaa Seiskan uutiskirje! »