aseet

Huhhuh, Helsingin poliisi löysi Bandidosin ja United Brotherhoodin tiloista hirvittävän läjän huumeita ja aseita – kuvat löydöstä!

08.11.2017 11:27

Helsingin poliisi tiedotti keskiviikkona tutkivansa kahta laajaa huumausaine- ja ampuma-aserikoskokonaisuutta, joiden epäillään liittyvänkahteen rikollisjärjestöön Bandidos MC:hen ja United Brotherhoodiin.

Tapausten johdosta tehtiin kotietsinnät jengien kerhotiloihin ja niissä löytyi valtava läjä huumeita ja aseita.

Aseet

joiden yhteydessä poliisi on takavarikoinut ampuma-aseita ja useita kiloja huumausaineita. Poliisi on selvittänyt takavarikoitujen aseiden ja huumeiden yhteyttä Bandidos MC ja United Brotherhood -järjestöihin. Poliisi teki tapausten johdosta etsinnät järjestöjen kerhotiloihin.

Patruunat

– Esitutkinnassa selvitetään kokaiinin, metamfetamiinin, amfetamiinin, ekstaasin, Subutex-tablettien ja kannabiksen sekä huumausaineeksi luokiteltujen lääkeaineiden maahantuontia ja levitystä. Osa huumeista löytyi Bandidos MC:n ja United Brotherhood -järjestöjen kerhotiloista, poliisi tiedottaa.

Huumeet

– Takavarikoituna on muun muassa sarjatuliaseita, haulikoita, kivääri, käsiaseita, kynäpistooli, kaasusumuttimia sekä huomattava määrä patruunoita. Osa aseista on muunnettu deaktivoiduista aseista toimintakuntoiseksi.

Huumeet

Rikoksista epäillään useita henkilöitä, joista osa on vangittuna. Poliisi ei suostu tutkinnallisista syistä tiedottamaan lisää asiasta tällä hetkellä.

Huumet
 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Poliisi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!