Uutiset
Katso kuvat!

Huh, Tomi Björck käytti yli 500 000 euroa uuteen ravintolaan: En halua miettiä rahaa, kun toteutan haaveita!

17.05.2017 11:36

Ravintoloitsija Tomi Björck avasi ensimmäisen Blanca Bar & Dining -ravintolansa Australiaan alkuvuodesta. Hän pyörittää ravintolaa yhdessä vanhan työkaverinsa Samuel Colen kanssa.

Tomi kertoi Seiskalle viime kesänä budjetoineensa ravintolan avaamiseen 500 000–700 000 euroa. Se on huomattavasti vähemmän kuin hän käytti Helsingin Eteläesplanadilla sijaitsevaan Brondaan.

– Rahaa ravintoloiden avaamiseen menee aina, ja yleensä enemmän kuin haluaisin käyttää.

 

Tomi keittiössäTomi ei silti harmittele rahanmenoa, vaan muistuttaa, ettei ihan joka poika saa edes mahdollisuutta avata omaa ravintolaa Australiaan.

– Tärkeintä on, että ravintoloista tulee mahtavan näköisiä. En halua miettiä rahaa, kun toteutan haaveitani. Sitä palaa muutenkin. Ja töitä olen saanut takoa koko elämäni.

Tomi oli vuonna 2015 yksi Suomen kovatuloisimmista ravintoloitsijoista. Hän tienasi yhteensä 3,5 miljoonaa euroa.

 

 

Tomi keittiössäKansainvälinen tiimiTomilla on lyhyt työmatka, sillä tyylikkäästi sisustettu ravintola sijaitsee Bondi Beach -uimarannan läheisyydessä. Mustavalkoisessa ravintolassa on 80 asiakaspaikkaa. Tarjolla on eurooppalaistyylistä ruokaa raikkaalla japanilaisella makuvivahteella.

– Pakko todeta, että olemme onnistuneet rakentamaan ravintolasta upean kokonaisuuden.
Ravintolassamme on töissä työntekijöitä kymmenestä eri maasta. Pidän sitä isona rikkautena.

– Ravintolan menu puolestaan elää ja kehittyy koko ajan. Ruokaa on kehuttu paljon, ja olemme saaneet positiivista julkisuutta.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!